DE BRUYCKER

Contactgegevens DE BRUYCKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRUYCKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRUYCKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALSTRAAT 50; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50823500 (+32-50823500) 50823500 (+32-50823500)

Fax (fax): +32 (60) 593-16-76 +32 (60) 593-16-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRUYCKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRUYCKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRUYCKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRUYCKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRUYCKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRUYCKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRUYCKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRUYCKER
Products information DE BRUYCKER

BTW identificatienummer (tax): BE07010620117
Ondernemingsnummer: 4686737060
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DE BRUYCKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRUYCKER
(Get full report from official database of BE for DE BRUYCKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRUYCKER
Addition kinds of activities for DE BRUYCKER

513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
782900. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
37210202. Ballonnen, hete lucht (vliegtuigen) | Balloons, hot air (aircraft)
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing

Werken bij DE BRUYCKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRUYCKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRUYCKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRUYCKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

 • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AZ Delta

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 • Technieker binnendienst (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

 • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

 • Schrijnwerker dak (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

 • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

 • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

  Type: Vaste Job

  Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

 • BARISTA (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LEO Pancakes

  Type: Flexijob

  We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van DE BRUYCKER in sociale netwerken
Look for responds of DE BRUYCKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRUYCKER. Laat een reactie achter voor DE BRUYCKER. DE BRUYCKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRUYCKER. Leave a respond for DE BRUYCKER. DE BRUYCKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRUYCKER op de google maps. Adres en contacten DE BRUYCKER
Location of DE BRUYCKER on the google maps. Address and contacts of DE BRUYCKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRUYCKER DE BRUYCKER: KFC St-Lenaerts | SCHEIFF G | DELQUIGNIES LOGISTIQUE | MARCEL BODARWE | MARC HENDRICK

Other related companies as DE BRUYCKER: KFC St-Lenaerts | SCHEIFF G | DELQUIGNIES LOGISTIQUE | MARCEL BODARWE | MARC HENDRICK

DE BRUYCKER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRUYCKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07010620117. Het bedrijf DE BRUYCKER bevindt zich op het adres: WALSTRAAT 50; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DE BRUYCKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRUYCKER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRUYCKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRUYCKER, openstaande posities, locatie van DE BRUYCKER op de kaart.

DE BRUYCKER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BRUYCKER, company assigned to the tax number BE07010620117. The company DE BRUYCKER is located at the address: WALSTRAAT 50; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DE BRUYCKER were not found.
The main activity of DE BRUYCKER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRUYCKER is not available. You also can look at reviews of DE BRUYCKER, open positions, location of DE BRUYCKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRUYCKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRUYCKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRUYCKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRUYCKER, employees, financial statistics.