VANHOLLEBEKE

Contactgegevens VANHOLLEBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHOLLEBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHOLLEBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 32; 8377; ZUIENKERKE, België

Telefoon (phone): 50312397 (+32-50312397) 50312397 (+32-50312397)

Fax (fax): +32 (50) 844-62-73 +32 (50) 844-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHOLLEBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHOLLEBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHOLLEBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHOLLEBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHOLLEBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHOLLEBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHOLLEBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHOLLEBEKE
Products information VANHOLLEBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE02639709472
Ondernemingsnummer: 3240386962
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VANHOLLEBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHOLLEBEKE
(Get full report from official database of BE for VANHOLLEBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHOLLEBEKE
Addition kinds of activities for VANHOLLEBEKE

249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
22111205. Chenilles, tufted textiel | Chenilles, tufted textile
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
51110000. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order
79979907. Lawn bowling club, lidmaatschap | Lawn bowling club, membership

Werken bij VANHOLLEBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHOLLEBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHOLLEBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHOLLEBEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Technieker kranen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

 • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

 • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

 • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Productiemedewerker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

  Type: Studentenjob

  Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

 • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

 • Jobstudent (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

  Type: Vaste Job

  Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

 • Allround planning officer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Progress HR

  Type: Vaste Job

  Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

 • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Werfreserve

  Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

Zoek naar antwoorden van VANHOLLEBEKE in sociale netwerken
Look for responds of VANHOLLEBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHOLLEBEKE. Laat een reactie achter voor VANHOLLEBEKE. VANHOLLEBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHOLLEBEKE. Leave a respond for VANHOLLEBEKE. VANHOLLEBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHOLLEBEKE op de google maps. Adres en contacten VANHOLLEBEKE
Location of VANHOLLEBEKE on the google maps. Address and contacts of VANHOLLEBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHOLLEBEKE VANHOLLEBEKE: FLROYAL CANIN BENELUX SA | Inghels P | HEIRMAN R | JEAN-PAUL CHARLIER | Maastricht Multimedia

Other related companies as VANHOLLEBEKE: FLROYAL CANIN BENELUX SA | Inghels P | HEIRMAN R | JEAN-PAUL CHARLIER | Maastricht Multimedia

VANHOLLEBEKE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHOLLEBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639709472. Het bedrijf VANHOLLEBEKE bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 32; 8377; ZUIENKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in VANHOLLEBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANHOLLEBEKE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHOLLEBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHOLLEBEKE, openstaande posities, locatie van VANHOLLEBEKE op de kaart.

VANHOLLEBEKE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHOLLEBEKE, company assigned to the tax number BE02639709472. The company VANHOLLEBEKE is located at the address: KAPELLESTRAAT 32; 8377; ZUIENKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in VANHOLLEBEKE were not found.
The main activity of VANHOLLEBEKE is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHOLLEBEKE is not available. You also can look at reviews of VANHOLLEBEKE, open positions, location of VANHOLLEBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHOLLEBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHOLLEBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHOLLEBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHOLLEBEKE, employees, financial statistics.