DAMME

Contactgegevens DAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKSTRAAT 63; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50788195 (+32-50788195) 50788195 (+32-50788195)

Fax (fax): +32 (15) 565-46-75 +32 (15) 565-46-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAMME
Products information DAMME

BTW identificatienummer (tax): BE03697967529
Ondernemingsnummer: 9929138183
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in DAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAMME
(Get full report from official database of BE for DAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAMME
Addition kinds of activities for DAMME

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
3565. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
336402. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
31990301. Riem veters, leer | Belt laces, leather
32740000. Limoen | Lime
38210101. Autoclaven, laboratorium | Autoclaves, laboratory
38420402. Armbanden, elastisch | Braces, elastic
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
50510402. Lood | Lead
79220502. Landschapsverhuur, theatraal | Scenery rental, theatrical

Werken bij DAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAMME. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpelektricien (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

 • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

 • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • thuishulp (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  thuishulp i.k.v. dienstencheques in REGIO WORTEGEM-PETEGEM en ANZEGEM bij DCO Kluisbergen vzw

 • System administrator (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

  Type: Vaste Job

  Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

 • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

 • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

 • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Arnica

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

 • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

 • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Anthentiek

  Type: Werfreserve

  Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van DAMME in sociale netwerken
Look for responds of DAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAMME. Laat een reactie achter voor DAMME. DAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAMME. Leave a respond for DAMME. DAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAMME op de google maps. Adres en contacten DAMME
Location of DAMME on the google maps. Address and contacts of DAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come DAMME DAMME: Koeken 't Bakkertje | DE MOBIELE GARAGIST | C. IMBACH | FEODAAL KASTEEL FERNELMONT | PRISCILLA DUCHENE

Other related companies as DAMME: Koeken 't Bakkertje | DE MOBIELE GARAGIST | C. IMBACH | FEODAAL KASTEEL FERNELMONT | PRISCILLA DUCHENE

DAMME is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03697967529. Het bedrijf DAMME bevindt zich op het adres: BEEKSTRAAT 63; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAMME is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAMME, openstaande posities, locatie van DAMME op de kaart.

DAMME is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAMME, company assigned to the tax number BE03697967529. The company DAMME is located at the address: BEEKSTRAAT 63; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DAMME were not found.
The main activity of DAMME is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAMME is not available. You also can look at reviews of DAMME, open positions, location of DAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAMME, employees, financial statistics.