PRISCILLA DUCHENE

Contactgegevens PRISCILLA DUCHENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRISCILLA DUCHENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRISCILLA DUCHENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BUISSON-ST.-GUIBERT 36; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81615843 (+32-81615843) 81615843 (+32-81615843)

Fax (fax): +32 (82) 235-46-89 +32 (82) 235-46-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRISCILLA DUCHENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRISCILLA DUCHENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRISCILLA DUCHENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRISCILLA DUCHENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRISCILLA DUCHENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRISCILLA DUCHENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRISCILLA DUCHENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRISCILLA DUCHENE
Products information PRISCILLA DUCHENE

BTW identificatienummer (tax): BE04586212158
Ondernemingsnummer: 4438720703
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PRISCILLA DUCHENE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRISCILLA DUCHENE
(Get full report from official database of BE for PRISCILLA DUCHENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRISCILLA DUCHENE
Addition kinds of activities for PRISCILLA DUCHENE

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
6221. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
50840516. Apparatuur voor gereedschap en matrijzen | Tool and die makers equipment
87449904. Milieu Remediëring | Environmental remediation

Werken bij PRISCILLA DUCHENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRISCILLA DUCHENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRISCILLA DUCHENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRISCILLA DUCHENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van PRISCILLA DUCHENE in sociale netwerken
Look for responds of PRISCILLA DUCHENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRISCILLA DUCHENE. Laat een reactie achter voor PRISCILLA DUCHENE. PRISCILLA DUCHENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRISCILLA DUCHENE. Leave a respond for PRISCILLA DUCHENE. PRISCILLA DUCHENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRISCILLA DUCHENE op de google maps. Adres en contacten PRISCILLA DUCHENE
Location of PRISCILLA DUCHENE on the google maps. Address and contacts of PRISCILLA DUCHENE

Andere gerelateerde bedrijven als come PRISCILLA DUCHENE PRISCILLA DUCHENE: JOHANNES HAESEN | MAISON T?L?TRONICX | BOUILLON COVALUX | BUREAU DECUYPERE HUGO | JEAN-PAUL GODEFROID

Other related companies as PRISCILLA DUCHENE: JOHANNES HAESEN | MAISON T?L?TRONICX | BOUILLON COVALUX | BUREAU DECUYPERE HUGO | JEAN-PAUL GODEFROID

PRISCILLA DUCHENE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRISCILLA DUCHENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04586212158. Het bedrijf PRISCILLA DUCHENE bevindt zich op het adres: RUE BUISSON-ST.-GUIBERT 36; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in PRISCILLA DUCHENE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRISCILLA DUCHENE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRISCILLA DUCHENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRISCILLA DUCHENE, openstaande posities, locatie van PRISCILLA DUCHENE op de kaart.

PRISCILLA DUCHENE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRISCILLA DUCHENE, company assigned to the tax number BE04586212158. The company PRISCILLA DUCHENE is located at the address: RUE BUISSON-ST.-GUIBERT 36; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in PRISCILLA DUCHENE were not found.
The main activity of PRISCILLA DUCHENE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRISCILLA DUCHENE is not available. You also can look at reviews of PRISCILLA DUCHENE, open positions, location of PRISCILLA DUCHENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRISCILLA DUCHENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRISCILLA DUCHENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRISCILLA DUCHENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRISCILLA DUCHENE, employees, financial statistics.