Christiaens Y

Contactgegevens Christiaens Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christiaens Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christiaens Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Goed-ter Motestraat 16A; 8570; Anzegem (Ingooigem), België

Telefoon (phone): 056 77 45 02 (+32-056 77 45 02) 056 77 45 02 (+32-056 77 45 02)

Fax (fax): 056 77 47 52 (+32-056 77 47 52) 056 77 47 52 (+32-056 77 47 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christiaens Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christiaens Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christiaens Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christiaens Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christiaens Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christiaens Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christiaens Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christiaens Y
Products information Christiaens Y

BTW identificatienummer (tax): BE09436950683
Ondernemingsnummer: 3792999267
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Garden houses

Product categorie (product category): Houses Prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christiaens Y
(Get full report from official database of BE for Christiaens Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christiaens Y
Addition kinds of activities for Christiaens Y

203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
54999900. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
59630100. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
65120101. Bankgebouw operatie | Bank building operation
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair

Werken bij Christiaens Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christiaens Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christiaens Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christiaens Y. Looking for open vacancies in other companies

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Christiaens Y in sociale netwerken
Look for responds of Christiaens Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christiaens Y. Laat een reactie achter voor Christiaens Y. Christiaens Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christiaens Y. Leave a respond for Christiaens Y. Christiaens Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christiaens Y op de google maps. Adres en contacten Christiaens Y
Location of Christiaens Y on the google maps. Address and contacts of Christiaens Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Christiaens Y Christiaens Y: MCB BELGIQUE SA | Soenen W | Czaplicki G | RENAULT-RENAULT ANTWERPEN | PIET DANEELS

Other related companies as Christiaens Y: MCB BELGIQUE SA | Soenen W | Czaplicki G | RENAULT-RENAULT ANTWERPEN | PIET DANEELS

Christiaens Y is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christiaens Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09436950683. Het bedrijf Christiaens Y bevindt zich op het adres: Goed-ter Motestraat 16A; 8570; Anzegem (Ingooigem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Houses Prefabricated. Lijst met producten zijn Garden houses.
De hoofdactiviteit van Christiaens Y is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christiaens Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christiaens Y, openstaande posities, locatie van Christiaens Y op de kaart.

Christiaens Y is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christiaens Y, company assigned to the tax number BE09436950683. The company Christiaens Y is located at the address: Goed-ter Motestraat 16A; 8570; Anzegem (Ingooigem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Houses Prefabricated. List of products are Garden houses.
The main activity of Christiaens Y is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Christiaens Y is not available. You also can look at reviews of Christiaens Y, open positions, location of Christiaens Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christiaens Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christiaens Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christiaens Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christiaens Y, employees, financial statistics.