NIGHT & DAYDREAMS

Contactgegevens NIGHT & DAYDREAMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIGHT & DAYDREAMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIGHT & DAYDREAMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksesteenweg 77; 8580; Avelgem, België

Telefoon (phone): 056 64 62 24 (+32-056 64 62 24) 056 64 62 24 (+32-056 64 62 24)

Fax (fax): 056 77 41 11 (+32-056 77 41 11) 056 77 41 11 (+32-056 77 41 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIGHT & DAYDREAMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIGHT & DAYDREAMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIGHT & DAYDREAMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIGHT & DAYDREAMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIGHT & DAYDREAMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIGHT & DAYDREAMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIGHT & DAYDREAMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIGHT & DAYDREAMS
Products information NIGHT & DAYDREAMS

BTW identificatienummer (tax): BE01069763183
Ondernemingsnummer: 4707061767
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 394,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Beds & mattresses - Retail

Product categorie (product category): Household linen - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIGHT & DAYDREAMS
(Get full report from official database of BE for NIGHT & DAYDREAMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIGHT & DAYDREAMS
Addition kinds of activities for NIGHT & DAYDREAMS

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
20610100. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
50469902. Muntentellers | Coin counters
59490205. Quiltmaterialen en benodigdheden | Quilting materials and supplies
94110000. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs

Werken bij NIGHT & DAYDREAMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIGHT & DAYDREAMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIGHT & DAYDREAMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIGHT & DAYDREAMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van NIGHT & DAYDREAMS in sociale netwerken
Look for responds of NIGHT & DAYDREAMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIGHT & DAYDREAMS. Laat een reactie achter voor NIGHT & DAYDREAMS. NIGHT & DAYDREAMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIGHT & DAYDREAMS. Leave a respond for NIGHT & DAYDREAMS. NIGHT & DAYDREAMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIGHT & DAYDREAMS op de google maps. Adres en contacten NIGHT & DAYDREAMS
Location of NIGHT & DAYDREAMS on the google maps. Address and contacts of NIGHT & DAYDREAMS

Andere gerelateerde bedrijven als come NIGHT & DAYDREAMS NIGHT & DAYDREAMS: MENIFLOR | Decibels Sonorisation | MARLEEN VERMEIREN | VELU VINS SA | Vieux Ch锚ne

Other related companies as NIGHT & DAYDREAMS: MENIFLOR | Decibels Sonorisation | MARLEEN VERMEIREN | VELU VINS SA | Vieux Ch锚ne

NIGHT & DAYDREAMS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIGHT & DAYDREAMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01069763183. Het bedrijf NIGHT & DAYDREAMS bevindt zich op het adres: Doorniksesteenweg 77; 8580; Avelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 394,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Household linen - Retail. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail.
De hoofdactiviteit van NIGHT & DAYDREAMS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIGHT & DAYDREAMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIGHT & DAYDREAMS, openstaande posities, locatie van NIGHT & DAYDREAMS op de kaart.

NIGHT & DAYDREAMS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIGHT & DAYDREAMS, company assigned to the tax number BE01069763183. The company NIGHT & DAYDREAMS is located at the address: Doorniksesteenweg 77; 8580; Avelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 394,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Household linen - Retail. List of products are Beds & mattresses - Retail.
The main activity of NIGHT & DAYDREAMS is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NIGHT & DAYDREAMS is not available. You also can look at reviews of NIGHT & DAYDREAMS, open positions, location of NIGHT & DAYDREAMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIGHT & DAYDREAMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIGHT & DAYDREAMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIGHT & DAYDREAMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIGHT & DAYDREAMS, employees, financial statistics.