VOLCAN PRODUCTION SA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VOLCAN PRODUCTION SA
Private companiesHealth Services • VOLCAN PRODUCTION SA

Contactgegevens VOLCAN PRODUCTION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLCAN PRODUCTION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLCAN PRODUCTION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue 7ème Brevot 44 6200 Bouffioulx, België

Telefoon (phone): 32.71 32 99 10 32.71 32 99 10

Fax (fax): 32.71 30 04 02 32.71 30 04 02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLCAN PRODUCTION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLCAN PRODUCTION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLCAN PRODUCTION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLCAN PRODUCTION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLCAN PRODUCTION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLCAN PRODUCTION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLCAN PRODUCTION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLCAN PRODUCTION SA
Products information VOLCAN PRODUCTION SA

BTW identificatienummer (tax): BE09593231201
Ondernemingsnummer: 7413269042
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Picture frames and framing

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLCAN PRODUCTION SA
(Get full report from official database of BE for VOLCAN PRODUCTION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLCAN PRODUCTION SA
Addition kinds of activities for VOLCAN PRODUCTION SA

282102. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
394400. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
842200. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities

Werken bij VOLCAN PRODUCTION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLCAN PRODUCTION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLCAN PRODUCTION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLCAN PRODUCTION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van VOLCAN PRODUCTION SA in sociale netwerken
Look for responds of VOLCAN PRODUCTION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLCAN PRODUCTION SA. Laat een reactie achter voor VOLCAN PRODUCTION SA. VOLCAN PRODUCTION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLCAN PRODUCTION SA. Leave a respond for VOLCAN PRODUCTION SA. VOLCAN PRODUCTION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLCAN PRODUCTION SA op de google maps. Adres en contacten VOLCAN PRODUCTION SA
Location of VOLCAN PRODUCTION SA on the google maps. Address and contacts of VOLCAN PRODUCTION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLCAN PRODUCTION SA VOLCAN PRODUCTION SA: Delivyne J-B | Res NV | Lenoir E | GEIRNAERT D | e-motion.be

Other related companies as VOLCAN PRODUCTION SA: Delivyne J-B | Res NV | Lenoir E | GEIRNAERT D | e-motion.be

VOLCAN PRODUCTION SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLCAN PRODUCTION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09593231201. Het bedrijf VOLCAN PRODUCTION SA bevindt zich op het adres: Rue 7ème Brevot 44 6200 Bouffioulx. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 117,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Picture frames and framing.
De hoofdactiviteit van VOLCAN PRODUCTION SA is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLCAN PRODUCTION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLCAN PRODUCTION SA, openstaande posities, locatie van VOLCAN PRODUCTION SA op de kaart.

VOLCAN PRODUCTION SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLCAN PRODUCTION SA, company assigned to the tax number BE09593231201. The company VOLCAN PRODUCTION SA is located at the address: Rue 7ème Brevot 44 6200 Bouffioulx. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 117,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Picture frames and framing.
The main activity of VOLCAN PRODUCTION SA is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLCAN PRODUCTION SA is not available. You also can look at reviews of VOLCAN PRODUCTION SA, open positions, location of VOLCAN PRODUCTION SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLCAN PRODUCTION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLCAN PRODUCTION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLCAN PRODUCTION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLCAN PRODUCTION SA, employees, financial statistics.