TIME-LESS TRADING NV

Contactgegevens TIME-LESS TRADING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIME-LESS TRADING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIME-LESS TRADING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Biezenstr 1 2470 Retie, België

Telefoon (phone): 32.14 37 05 42 32.14 37 05 42

Fax (fax): 32.14 37 55 98 32.14 37 55 98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIME-LESS TRADING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIME-LESS TRADING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIME-LESS TRADING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIME-LESS TRADING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIME-LESS TRADING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIME-LESS TRADING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIME-LESS TRADING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIME-LESS TRADING NV
Products information TIME-LESS TRADING NV

BTW identificatienummer (tax): BE01239501953
Ondernemingsnummer: 9335052490
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Furniture,household

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIME-LESS TRADING NV
(Get full report from official database of BE for TIME-LESS TRADING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIME-LESS TRADING NV
Addition kinds of activities for TIME-LESS TRADING NV

394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
753902. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
27599904. Directories, telefoon: printen, nsk | Directories, telephone: printing, nsk
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back

Werken bij TIME-LESS TRADING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIME-LESS TRADING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIME-LESS TRADING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIME-LESS TRADING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van TIME-LESS TRADING NV in sociale netwerken
Look for responds of TIME-LESS TRADING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIME-LESS TRADING NV. Laat een reactie achter voor TIME-LESS TRADING NV. TIME-LESS TRADING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIME-LESS TRADING NV. Leave a respond for TIME-LESS TRADING NV. TIME-LESS TRADING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIME-LESS TRADING NV op de google maps. Adres en contacten TIME-LESS TRADING NV
Location of TIME-LESS TRADING NV on the google maps. Address and contacts of TIME-LESS TRADING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TIME-LESS TRADING NV TIME-LESS TRADING NV: WENDY | LUC RERREN | Engineering & Technology Consultancy | MEUBELEN QUATTRO BENELUX | KANTOOR VERSTRAETE

Other related companies as TIME-LESS TRADING NV: WENDY | LUC RERREN | Engineering & Technology Consultancy | MEUBELEN QUATTRO BENELUX | KANTOOR VERSTRAETE

TIME-LESS TRADING NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIME-LESS TRADING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01239501953. Het bedrijf TIME-LESS TRADING NV bevindt zich op het adres: Biezenstr 1 2470 Retie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture,household.
De hoofdactiviteit van TIME-LESS TRADING NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIME-LESS TRADING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIME-LESS TRADING NV, openstaande posities, locatie van TIME-LESS TRADING NV op de kaart.

TIME-LESS TRADING NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIME-LESS TRADING NV, company assigned to the tax number BE01239501953. The company TIME-LESS TRADING NV is located at the address: Biezenstr 1 2470 Retie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture,household.
The main activity of TIME-LESS TRADING NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TIME-LESS TRADING NV is not available. You also can look at reviews of TIME-LESS TRADING NV, open positions, location of TIME-LESS TRADING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIME-LESS TRADING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIME-LESS TRADING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIME-LESS TRADING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIME-LESS TRADING NV, employees, financial statistics.