SOFA-BED-COMPANY NV

Contactgegevens SOFA-BED-COMPANY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOFA-BED-COMPANY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOFA-BED-COMPANY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstr 47 1651 Lot, België

Telefoon (phone): 32.23 78 00 50 32.23 78 00 50

Fax (fax): 32.23 78 39 23 32.23 78 39 23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOFA-BED-COMPANY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOFA-BED-COMPANY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOFA-BED-COMPANY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOFA-BED-COMPANY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOFA-BED-COMPANY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOFA-BED-COMPANY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOFA-BED-COMPANY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOFA-BED-COMPANY NV
Products information SOFA-BED-COMPANY NV

BTW identificatienummer (tax): BE03302734375
Ondernemingsnummer: 6784027099
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Sofa beds

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOFA-BED-COMPANY NV
(Get full report from official database of BE for SOFA-BED-COMPANY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOFA-BED-COMPANY NV
Addition kinds of activities for SOFA-BED-COMPANY NV

387300. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
24991000. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
52610300. Kleuterscholen | Retail nurseries
79991508. Pakketrein, voor amusement | Pack train, for amusement
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij SOFA-BED-COMPANY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOFA-BED-COMPANY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOFA-BED-COMPANY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOFA-BED-COMPANY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van SOFA-BED-COMPANY NV in sociale netwerken
Look for responds of SOFA-BED-COMPANY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOFA-BED-COMPANY NV. Laat een reactie achter voor SOFA-BED-COMPANY NV. SOFA-BED-COMPANY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOFA-BED-COMPANY NV. Leave a respond for SOFA-BED-COMPANY NV. SOFA-BED-COMPANY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOFA-BED-COMPANY NV op de google maps. Adres en contacten SOFA-BED-COMPANY NV
Location of SOFA-BED-COMPANY NV on the google maps. Address and contacts of SOFA-BED-COMPANY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SOFA-BED-COMPANY NV SOFA-BED-COMPANY NV: BREUGHELSE VLEESCENTRALE | GUIDO | De Lille G | ERIC HANNES | ALGEVER ALGEMENE VERZEKERINGEN

Other related companies as SOFA-BED-COMPANY NV: BREUGHELSE VLEESCENTRALE | GUIDO | De Lille G | ERIC HANNES | ALGEVER ALGEMENE VERZEKERINGEN

SOFA-BED-COMPANY NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOFA-BED-COMPANY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03302734375. Het bedrijf SOFA-BED-COMPANY NV bevindt zich op het adres: Molenstr 47 1651 Lot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Sofa beds.
De hoofdactiviteit van SOFA-BED-COMPANY NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOFA-BED-COMPANY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOFA-BED-COMPANY NV, openstaande posities, locatie van SOFA-BED-COMPANY NV op de kaart.

SOFA-BED-COMPANY NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOFA-BED-COMPANY NV, company assigned to the tax number BE03302734375. The company SOFA-BED-COMPANY NV is located at the address: Molenstr 47 1651 Lot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Sofa beds.
The main activity of SOFA-BED-COMPANY NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOFA-BED-COMPANY NV is not available. You also can look at reviews of SOFA-BED-COMPANY NV, open positions, location of SOFA-BED-COMPANY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOFA-BED-COMPANY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOFA-BED-COMPANY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOFA-BED-COMPANY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOFA-BED-COMPANY NV, employees, financial statistics.