QUIPOR & ZN BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • QUIPOR & ZN BVBA
Private companiesHealth Services • QUIPOR & ZN BVBA

Contactgegevens QUIPOR & ZN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUIPOR & ZN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUIPOR & ZN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstr 13 9860 Oosterzele, België

Telefoon (phone): 32.93 62 57 93 32.93 62 57 93

Fax (fax): 32.93 62 82 21 32.93 62 82 21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUIPOR & ZN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUIPOR & ZN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUIPOR & ZN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUIPOR & ZN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUIPOR & ZN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUIPOR & ZN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUIPOR & ZN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUIPOR & ZN BVBA
Products information QUIPOR & ZN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03697418212
Ondernemingsnummer: 3826782226
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Tables and chairs

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUIPOR & ZN BVBA
(Get full report from official database of BE for QUIPOR & ZN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUIPOR & ZN BVBA
Addition kinds of activities for QUIPOR & ZN BVBA

12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies

Werken bij QUIPOR & ZN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUIPOR & ZN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUIPOR & ZN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUIPOR & ZN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Customer service assistent (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

Zoek naar antwoorden van QUIPOR & ZN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of QUIPOR & ZN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUIPOR & ZN BVBA. Laat een reactie achter voor QUIPOR & ZN BVBA. QUIPOR & ZN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUIPOR & ZN BVBA. Leave a respond for QUIPOR & ZN BVBA. QUIPOR & ZN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUIPOR & ZN BVBA op de google maps. Adres en contacten QUIPOR & ZN BVBA
Location of QUIPOR & ZN BVBA on the google maps. Address and contacts of QUIPOR & ZN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come QUIPOR & ZN BVBA QUIPOR & ZN BVBA: Algemene Schilderwerken Gebr. Heinemann | ANNA VANDE VELDE | Dumont Yves Ets | COIFFURE VANITA CR?ATION | Lichtcenter

Other related companies as QUIPOR & ZN BVBA: Algemene Schilderwerken Gebr. Heinemann | ANNA VANDE VELDE | Dumont Yves Ets | COIFFURE VANITA CR?ATION | Lichtcenter

QUIPOR & ZN BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUIPOR & ZN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03697418212. Het bedrijf QUIPOR & ZN BVBA bevindt zich op het adres: Schoolstr 13 9860 Oosterzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Tables and chairs.
De hoofdactiviteit van QUIPOR & ZN BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUIPOR & ZN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUIPOR & ZN BVBA, openstaande posities, locatie van QUIPOR & ZN BVBA op de kaart.

QUIPOR & ZN BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUIPOR & ZN BVBA, company assigned to the tax number BE03697418212. The company QUIPOR & ZN BVBA is located at the address: Schoolstr 13 9860 Oosterzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Tables and chairs.
The main activity of QUIPOR & ZN BVBA is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of QUIPOR & ZN BVBA is not available. You also can look at reviews of QUIPOR & ZN BVBA, open positions, location of QUIPOR & ZN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUIPOR & ZN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUIPOR & ZN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUIPOR & ZN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUIPOR & ZN BVBA, employees, financial statistics.