DEJONCKHEERE WILLY BVBA

Contactgegevens DEJONCKHEERE WILLY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEJONCKHEERE WILLY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEJONCKHEERE WILLY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensestw 320h 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 32.51 20 50 15 32.51 20 50 15

Fax (fax): 32.51 24 62 25 32.51 24 62 25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEJONCKHEERE WILLY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEJONCKHEERE WILLY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEJONCKHEERE WILLY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEJONCKHEERE WILLY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEJONCKHEERE WILLY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEJONCKHEERE WILLY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEJONCKHEERE WILLY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEJONCKHEERE WILLY BVBA
Products information DEJONCKHEERE WILLY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07786804199
Ondernemingsnummer: 5315704345
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Furniture for kitchens

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEJONCKHEERE WILLY BVBA
(Get full report from official database of BE for DEJONCKHEERE WILLY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEJONCKHEERE WILLY BVBA
Addition kinds of activities for DEJONCKHEERE WILLY BVBA

179500. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
33120504. Staven, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Rods, iron and steel: made in steel mills
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
35410207. Slijpmachines, metaalbewerking | Grinding machines, metalworking
35599904. Broom maken machines | Broom making machinery
36529901. Compacte laser schijven, vooraf opgenomen | Compact laser discs, prerecorded
38230408. Digitale weergave van procesvariabelen | Digital displays of process variables
38240117. Water meters | Water meters
39110104. Medailles, kostbaar of halfedel metaal | Medals, precious or semiprecious metal

Werken bij DEJONCKHEERE WILLY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEJONCKHEERE WILLY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEJONCKHEERE WILLY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEJONCKHEERE WILLY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

Zoek naar antwoorden van DEJONCKHEERE WILLY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DEJONCKHEERE WILLY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEJONCKHEERE WILLY BVBA. Laat een reactie achter voor DEJONCKHEERE WILLY BVBA. DEJONCKHEERE WILLY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEJONCKHEERE WILLY BVBA. Leave a respond for DEJONCKHEERE WILLY BVBA. DEJONCKHEERE WILLY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEJONCKHEERE WILLY BVBA op de google maps. Adres en contacten DEJONCKHEERE WILLY BVBA
Location of DEJONCKHEERE WILLY BVBA on the google maps. Address and contacts of DEJONCKHEERE WILLY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEJONCKHEERE WILLY BVBA DEJONCKHEERE WILLY BVBA: Vinckevleugel F | CENTRE LIEGEOIS D'OSTEOPATHIE | ANN CATTRYSSE | JOSEPH MEUNIER | DE POST

Other related companies as DEJONCKHEERE WILLY BVBA: Vinckevleugel F | CENTRE LIEGEOIS D'OSTEOPATHIE | ANN CATTRYSSE | JOSEPH MEUNIER | DE POST

DEJONCKHEERE WILLY BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEJONCKHEERE WILLY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07786804199. Het bedrijf DEJONCKHEERE WILLY BVBA bevindt zich op het adres: Meensestw 320h 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture for kitchens.
De hoofdactiviteit van DEJONCKHEERE WILLY BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEJONCKHEERE WILLY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEJONCKHEERE WILLY BVBA, openstaande posities, locatie van DEJONCKHEERE WILLY BVBA op de kaart.

DEJONCKHEERE WILLY BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEJONCKHEERE WILLY BVBA, company assigned to the tax number BE07786804199. The company DEJONCKHEERE WILLY BVBA is located at the address: Meensestw 320h 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture for kitchens.
The main activity of DEJONCKHEERE WILLY BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEJONCKHEERE WILLY BVBA is not available. You also can look at reviews of DEJONCKHEERE WILLY BVBA, open positions, location of DEJONCKHEERE WILLY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEJONCKHEERE WILLY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEJONCKHEERE WILLY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEJONCKHEERE WILLY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEJONCKHEERE WILLY BVBA, employees, financial statistics.