DECOTA NV

Contactgegevens DECOTA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECOTA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECOTA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aalterbaan 183 9990 Maldegem, België

Telefoon (phone): 32.50 71 16 09 32.50 71 16 09

Fax (fax): 32.50 71 81 41 32.50 71 81 41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECOTA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECOTA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECOTA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECOTA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECOTA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECOTA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECOTA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECOTA NV
Products information DECOTA NV

BTW identificatienummer (tax): BE04710632324
Ondernemingsnummer: 5122344970
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Kitchens - furnishing^^Bathrooms - furniture and fittings

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECOTA NV
(Get full report from official database of BE for DECOTA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECOTA NV
Addition kinds of activities for DECOTA NV

209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
23890300. kostuums | Costumes
59610100. Eten, postorder | Food, mail order
73319905. Mailinglist management | Mailing list management
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services

Werken bij DECOTA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECOTA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECOTA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECOTA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van DECOTA NV in sociale netwerken
Look for responds of DECOTA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECOTA NV. Laat een reactie achter voor DECOTA NV. DECOTA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECOTA NV. Leave a respond for DECOTA NV. DECOTA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECOTA NV op de google maps. Adres en contacten DECOTA NV
Location of DECOTA NV on the google maps. Address and contacts of DECOTA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DECOTA NV DECOTA NV: ALAIN GILLARD | PLAFOMUR | GARAGE DE VULDER | FLIGHT-CASE REC. STUDIO | DE POST

Other related companies as DECOTA NV: ALAIN GILLARD | PLAFOMUR | GARAGE DE VULDER | FLIGHT-CASE REC. STUDIO | DE POST

DECOTA NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECOTA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04710632324. Het bedrijf DECOTA NV bevindt zich op het adres: Aalterbaan 183 9990 Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Kitchens - furnishing^^Bathrooms - furniture and fittings.
De hoofdactiviteit van DECOTA NV is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECOTA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECOTA NV, openstaande posities, locatie van DECOTA NV op de kaart.

DECOTA NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECOTA NV, company assigned to the tax number BE04710632324. The company DECOTA NV is located at the address: Aalterbaan 183 9990 Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Kitchens - furnishing^^Bathrooms - furniture and fittings.
The main activity of DECOTA NV is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DECOTA NV is not available. You also can look at reviews of DECOTA NV, open positions, location of DECOTA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECOTA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECOTA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECOTA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECOTA NV, employees, financial statistics.