ACEE MEUBLES SPRL

Contactgegevens ACEE MEUBLES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACEE MEUBLES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACEE MEUBLES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 41 Rue De La Station 6440 Froidchapelle, België

Telefoon (phone): 32.60 31 31 99 32.60 31 31 99

Fax (fax): 32.60 31 24 48 32.60 31 24 48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACEE MEUBLES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACEE MEUBLES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACEE MEUBLES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACEE MEUBLES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACEE MEUBLES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACEE MEUBLES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACEE MEUBLES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACEE MEUBLES SPRL
Products information ACEE MEUBLES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02402679443
Ondernemingsnummer: 2573791503
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Furniture,household

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACEE MEUBLES SPRL
(Get full report from official database of BE for ACEE MEUBLES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACEE MEUBLES SPRL
Addition kinds of activities for ACEE MEUBLES SPRL

14990503. Steatite mijnbouw | Steatite mining
20649916. Noten, snoep bedekt | Nuts, candy covered
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
28190605. Nucleaire brandstof en kernen, anorganisch | Nuclear fuel and cores, inorganic
30690301. Schorten, gevulcaniseerde of rubberen stof | Aprons, vulcanized rubbed or rubberized fabric
33699903. Machines gietwerk, excl. | Machinery castings, exc. die, nonferrous, exc. alum. copper
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec

Werken bij ACEE MEUBLES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACEE MEUBLES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACEE MEUBLES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACEE MEUBLES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van ACEE MEUBLES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ACEE MEUBLES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACEE MEUBLES SPRL. Laat een reactie achter voor ACEE MEUBLES SPRL. ACEE MEUBLES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACEE MEUBLES SPRL. Leave a respond for ACEE MEUBLES SPRL. ACEE MEUBLES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACEE MEUBLES SPRL op de google maps. Adres en contacten ACEE MEUBLES SPRL
Location of ACEE MEUBLES SPRL on the google maps. Address and contacts of ACEE MEUBLES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACEE MEUBLES SPRL ACEE MEUBLES SPRL: TEXACO | WORLD KITCHENS BVBA | Bultynck E | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Photo Jean-Fran?ois

Other related companies as ACEE MEUBLES SPRL: TEXACO | WORLD KITCHENS BVBA | Bultynck E | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Photo Jean-Fran?ois

ACEE MEUBLES SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACEE MEUBLES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02402679443. Het bedrijf ACEE MEUBLES SPRL bevindt zich op het adres: 41 Rue De La Station 6440 Froidchapelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture,household.
De hoofdactiviteit van ACEE MEUBLES SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACEE MEUBLES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACEE MEUBLES SPRL, openstaande posities, locatie van ACEE MEUBLES SPRL op de kaart.

ACEE MEUBLES SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACEE MEUBLES SPRL, company assigned to the tax number BE02402679443. The company ACEE MEUBLES SPRL is located at the address: 41 Rue De La Station 6440 Froidchapelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture,household.
The main activity of ACEE MEUBLES SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACEE MEUBLES SPRL is not available. You also can look at reviews of ACEE MEUBLES SPRL, open positions, location of ACEE MEUBLES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACEE MEUBLES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACEE MEUBLES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACEE MEUBLES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACEE MEUBLES SPRL, employees, financial statistics.