VLEUGELS INTERIEUR NV

Contactgegevens VLEUGELS INTERIEUR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLEUGELS INTERIEUR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLEUGELS INTERIEUR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westerloseweg 15-19 2440 Geel, België

Telefoon (phone): 32.14 54 43 77 32.14 54 43 77

Fax (fax): 32.14 54 62 38 32.14 54 62 38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLEUGELS INTERIEUR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLEUGELS INTERIEUR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLEUGELS INTERIEUR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLEUGELS INTERIEUR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLEUGELS INTERIEUR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLEUGELS INTERIEUR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLEUGELS INTERIEUR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLEUGELS INTERIEUR NV
Products information VLEUGELS INTERIEUR NV

BTW identificatienummer (tax): BE01449615478
Ondernemingsnummer: 7986206054
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 324,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Furniture and shelving,office^^Furniture,household

Product categorie (product category): Household goods; Professional goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLEUGELS INTERIEUR NV
(Get full report from official database of BE for VLEUGELS INTERIEUR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLEUGELS INTERIEUR NV
Addition kinds of activities for VLEUGELS INTERIEUR NV

8712. Architectonische diensten | Architectural services
17420105. Stucco werk, interieur | Stucco work, interior
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
20910321. Haring, gerookt | Herring, smoked
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware
51450203. Popcorn en benodigdheden | Popcorn and supplies

Werken bij VLEUGELS INTERIEUR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLEUGELS INTERIEUR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLEUGELS INTERIEUR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLEUGELS INTERIEUR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Jobstudent (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van VLEUGELS INTERIEUR NV in sociale netwerken
Look for responds of VLEUGELS INTERIEUR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLEUGELS INTERIEUR NV. Laat een reactie achter voor VLEUGELS INTERIEUR NV. VLEUGELS INTERIEUR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLEUGELS INTERIEUR NV. Leave a respond for VLEUGELS INTERIEUR NV. VLEUGELS INTERIEUR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLEUGELS INTERIEUR NV op de google maps. Adres en contacten VLEUGELS INTERIEUR NV
Location of VLEUGELS INTERIEUR NV on the google maps. Address and contacts of VLEUGELS INTERIEUR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VLEUGELS INTERIEUR NV VLEUGELS INTERIEUR NV: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | TOON DE SONVILLE | VAN GEEL G | VAN DEN BERGHE GEBROEDERS | CHISTOPHE DE RIDDER

Other related companies as VLEUGELS INTERIEUR NV: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | TOON DE SONVILLE | VAN GEEL G | VAN DEN BERGHE GEBROEDERS | CHISTOPHE DE RIDDER

VLEUGELS INTERIEUR NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLEUGELS INTERIEUR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01449615478. Het bedrijf VLEUGELS INTERIEUR NV bevindt zich op het adres: Westerloseweg 15-19 2440 Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 324,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Household goods; Professional goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture and shelving,office^^Furniture,household.
De hoofdactiviteit van VLEUGELS INTERIEUR NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLEUGELS INTERIEUR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLEUGELS INTERIEUR NV, openstaande posities, locatie van VLEUGELS INTERIEUR NV op de kaart.

VLEUGELS INTERIEUR NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLEUGELS INTERIEUR NV, company assigned to the tax number BE01449615478. The company VLEUGELS INTERIEUR NV is located at the address: Westerloseweg 15-19 2440 Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 324,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Household goods; Professional goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture and shelving,office^^Furniture,household.
The main activity of VLEUGELS INTERIEUR NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VLEUGELS INTERIEUR NV is not available. You also can look at reviews of VLEUGELS INTERIEUR NV, open positions, location of VLEUGELS INTERIEUR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLEUGELS INTERIEUR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLEUGELS INTERIEUR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLEUGELS INTERIEUR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLEUGELS INTERIEUR NV, employees, financial statistics.