VAN DEN BERGHE GEBROEDERS

Contactgegevens VAN DEN BERGHE GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BERGHE GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BERGHE GEBROEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVEN ACKERS 7; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37733626 (+32-37733626) 37733626 (+32-37733626)

Fax (fax): +32 (3) 976-93-34 +32 (3) 976-93-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BERGHE GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BERGHE GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BERGHE GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BERGHE GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BERGHE GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BERGHE GEBROEDERS
Products information VAN DEN BERGHE GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE04805664062
Ondernemingsnummer: 7829925537
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VAN DEN BERGHE GEBROEDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Aanleg van wegen,sportterreinen and vliegvelden; Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BERGHE GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BERGHE GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BERGHE GEBROEDERS
Addition kinds of activities for VAN DEN BERGHE GEBROEDERS

874205. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
38240201. Teller type registers | Counter type registers
39490701. Schermen apparatuur (sportartikelen) | Fencing equipment (sporting goods)
51370201. korsetten | Corsets
83220604. Buurtcentrum | Neighborhood center

Werken bij VAN DEN BERGHE GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BERGHE GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BERGHE GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BERGHE GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BERGHE GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BERGHE GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BERGHE GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor VAN DEN BERGHE GEBROEDERS. VAN DEN BERGHE GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BERGHE GEBROEDERS. Leave a respond for VAN DEN BERGHE GEBROEDERS. VAN DEN BERGHE GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BERGHE GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BERGHE GEBROEDERS
Location of VAN DEN BERGHE GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BERGHE GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BERGHE GEBROEDERS VAN DEN BERGHE GEBROEDERS: FORTIS | VANDERVELDE & ZOON BVBA | WERNER SCHLEY | ESPERANZA | PUBLITESS

Other related companies as VAN DEN BERGHE GEBROEDERS: FORTIS | VANDERVELDE & ZOON BVBA | WERNER SCHLEY | ESPERANZA | PUBLITESS

VAN DEN BERGHE GEBROEDERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04805664062. Het bedrijf VAN DEN BERGHE GEBROEDERS bevindt zich op het adres: AVEN ACKERS 7; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Aanleg van wegen,sportterreinen and vliegvelden; Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Producten gemaakt in VAN DEN BERGHE GEBROEDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BERGHE GEBROEDERS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BERGHE GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van VAN DEN BERGHE GEBROEDERS op de kaart.

VAN DEN BERGHE GEBROEDERS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE04805664062. The company VAN DEN BERGHE GEBROEDERS is located at the address: AVEN ACKERS 7; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Aanleg van wegen,sportterreinen and vliegvelden; Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Products created in VAN DEN BERGHE GEBROEDERS were not found.
The main activity of VAN DEN BERGHE GEBROEDERS is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BERGHE GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, open positions, location of VAN DEN BERGHE GEBROEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BERGHE GEBROEDERS, employees, financial statistics.