SINNFOORT NV

Contactgegevens SINNFOORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINNFOORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINNFOORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): St Corneliusstr 3 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 32.51 24 23 71 32.51 24 23 71

Fax (fax): 32.51 24 29 58 32.51 24 29 58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINNFOORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINNFOORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINNFOORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINNFOORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINNFOORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINNFOORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINNFOORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINNFOORT NV
Products information SINNFOORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE03157989501
Ondernemingsnummer: 5313232421
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Metal furniture

Product categorie (product category): Household goods; Professional goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINNFOORT NV
(Get full report from official database of BE for SINNFOORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINNFOORT NV
Addition kinds of activities for SINNFOORT NV

26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
34420204. Luiken, deur of raam: metaal | Shutters, door or window: metal
38269905. Stofmonsterings- en analyseapparatuur | Dust sampling and analysis equipment
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs

Werken bij SINNFOORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINNFOORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINNFOORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINNFOORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • (chef) kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een chef(kok).

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Klusjesman Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van SINNFOORT NV in sociale netwerken
Look for responds of SINNFOORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINNFOORT NV. Laat een reactie achter voor SINNFOORT NV. SINNFOORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINNFOORT NV. Leave a respond for SINNFOORT NV. SINNFOORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINNFOORT NV op de google maps. Adres en contacten SINNFOORT NV
Location of SINNFOORT NV on the google maps. Address and contacts of SINNFOORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SINNFOORT NV SINNFOORT NV: COIFFURE MARIE-LOUISE | Intra-D | OLIVIER BOON | HAIR BOUTIQUE | GARAGE SEMOY

Other related companies as SINNFOORT NV: COIFFURE MARIE-LOUISE | Intra-D | OLIVIER BOON | HAIR BOUTIQUE | GARAGE SEMOY

SINNFOORT NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINNFOORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157989501. Het bedrijf SINNFOORT NV bevindt zich op het adres: St Corneliusstr 3 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Household goods; Professional goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Metal furniture.
De hoofdactiviteit van SINNFOORT NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINNFOORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINNFOORT NV, openstaande posities, locatie van SINNFOORT NV op de kaart.

SINNFOORT NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINNFOORT NV, company assigned to the tax number BE03157989501. The company SINNFOORT NV is located at the address: St Corneliusstr 3 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Household goods; Professional goods; Wood and Furniture. List of products are Metal furniture.
The main activity of SINNFOORT NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SINNFOORT NV is not available. You also can look at reviews of SINNFOORT NV, open positions, location of SINNFOORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINNFOORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINNFOORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINNFOORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINNFOORT NV, employees, financial statistics.