LE SANGLIER DES ARDENNES

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • LE SANGLIER DES ARDENNES
Private companiesNondepository Credit Institutions • LE SANGLIER DES ARDENNES

Contactgegevens LE SANGLIER DES ARDENNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE SANGLIER DES ARDENNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE SANGLIER DES ARDENNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COMTE D'URSEL 14; 6940; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86213262 (+32-86213262) 86213262 (+32-86213262)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE SANGLIER DES ARDENNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE SANGLIER DES ARDENNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE SANGLIER DES ARDENNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE SANGLIER DES ARDENNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE SANGLIER DES ARDENNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE SANGLIER DES ARDENNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE SANGLIER DES ARDENNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE SANGLIER DES ARDENNES
Products information LE SANGLIER DES ARDENNES

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in LE SANGLIER DES ARDENNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels; Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE SANGLIER DES ARDENNES
(Get full report from official database of BE for LE SANGLIER DES ARDENNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE SANGLIER DES ARDENNES
Addition kinds of activities for LE SANGLIER DES ARDENNES

284404. Scheerbereidingen | Shaving preparations
346301. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
27960201. Gravure op koper, staal, hout of rubber: drukplaten | Engraving on copper, steel, wood, or rubber: printing plates
34919910. Waterwerkkleppen | Water works valves
35550301. Kopieerhouders, printers ' | Copy holders, printers'
39140401. Carving sets, geplateerd (alle metalen) | Carving sets, plated (all metals)
39520200. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment

Werken bij LE SANGLIER DES ARDENNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE SANGLIER DES ARDENNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE SANGLIER DES ARDENNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE SANGLIER DES ARDENNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van LE SANGLIER DES ARDENNES in sociale netwerken
Look for responds of LE SANGLIER DES ARDENNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE SANGLIER DES ARDENNES. Laat een reactie achter voor LE SANGLIER DES ARDENNES. LE SANGLIER DES ARDENNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE SANGLIER DES ARDENNES. Leave a respond for LE SANGLIER DES ARDENNES. LE SANGLIER DES ARDENNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE SANGLIER DES ARDENNES op de google maps. Adres en contacten LE SANGLIER DES ARDENNES
Location of LE SANGLIER DES ARDENNES on the google maps. Address and contacts of LE SANGLIER DES ARDENNES

Andere gerelateerde bedrijven als come LE SANGLIER DES ARDENNES LE SANGLIER DES ARDENNES: CBC BANQUE SA | ELS VAN HOUCKE | Silverans-Renotte BVBA | HOTEL-RESTAURANT SINT-JANSHOF | ADMINISTRATION COMMUNALE

Other related companies as LE SANGLIER DES ARDENNES: CBC BANQUE SA | ELS VAN HOUCKE | Silverans-Renotte BVBA | HOTEL-RESTAURANT SINT-JANSHOF | ADMINISTRATION COMMUNALE

LE SANGLIER DES ARDENNES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE SANGLIER DES ARDENNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf LE SANGLIER DES ARDENNES bevindt zich op het adres: RUE COMTE D'URSEL 14; 6940; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels; Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in LE SANGLIER DES ARDENNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE SANGLIER DES ARDENNES is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE SANGLIER DES ARDENNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE SANGLIER DES ARDENNES, openstaande posities, locatie van LE SANGLIER DES ARDENNES op de kaart.

LE SANGLIER DES ARDENNES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE SANGLIER DES ARDENNES, company assigned to the tax number BE08053497314. The company LE SANGLIER DES ARDENNES is located at the address: RUE COMTE D'URSEL 14; 6940; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels; Restaurants; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in LE SANGLIER DES ARDENNES were not found.
The main activity of LE SANGLIER DES ARDENNES is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE SANGLIER DES ARDENNES is not available. You also can look at reviews of LE SANGLIER DES ARDENNES, open positions, location of LE SANGLIER DES ARDENNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE SANGLIER DES ARDENNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE SANGLIER DES ARDENNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE SANGLIER DES ARDENNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE SANGLIER DES ARDENNES, employees, financial statistics.