IBIS BRUSSELS EXPO

Contactgegevens IBIS BRUSSELS EXPO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IBIS BRUSSELS EXPO: address, phone, fax, email, website, opening hours

IBIS BRUSSELS EXPO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROMEINSE STEENWEG 572; 1853; STROMBEEK-BEVER, België

Telefoon (phone): 24610021 (+32-24610021) 24610021 (+32-24610021)

Fax (fax): +32 (83) 278-82-32 +32 (83) 278-82-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IBIS BRUSSELS EXPO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IBIS BRUSSELS EXPO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IBIS BRUSSELS EXPO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IBIS BRUSSELS EXPO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IBIS BRUSSELS EXPO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IBIS BRUSSELS EXPO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IBIS BRUSSELS EXPO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IBIS BRUSSELS EXPO
Products information IBIS BRUSSELS EXPO

BTW identificatienummer (tax): BE03794921875
Ondernemingsnummer: 2494964599
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in IBIS BRUSSELS EXPO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IBIS BRUSSELS EXPO
(Get full report from official database of BE for IBIS BRUSSELS EXPO)

Aanvulling soorten activiteiten voor IBIS BRUSSELS EXPO
Addition kinds of activities for IBIS BRUSSELS EXPO

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
23260207. Werk shirts: mannen, jongeren en jongens | Work shirts: men's, youths', and boys'
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals
73639904. Industriële hulpdienst | Industrial help service
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij IBIS BRUSSELS EXPO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IBIS BRUSSELS EXPO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IBIS BRUSSELS EXPO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IBIS BRUSSELS EXPO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van IBIS BRUSSELS EXPO in sociale netwerken
Look for responds of IBIS BRUSSELS EXPO in social networks

Lees alle opmerkingen voor IBIS BRUSSELS EXPO. Laat een reactie achter voor IBIS BRUSSELS EXPO. IBIS BRUSSELS EXPO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IBIS BRUSSELS EXPO. Leave a respond for IBIS BRUSSELS EXPO. IBIS BRUSSELS EXPO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IBIS BRUSSELS EXPO op de google maps. Adres en contacten IBIS BRUSSELS EXPO
Location of IBIS BRUSSELS EXPO on the google maps. Address and contacts of IBIS BRUSSELS EXPO

Andere gerelateerde bedrijven als come IBIS BRUSSELS EXPO IBIS BRUSSELS EXPO: COIFFURE EXCEL | H. KNOPS | POINT S | Accountantskantoor De Coen BVBA | JOHAN NEYT

Other related companies as IBIS BRUSSELS EXPO: COIFFURE EXCEL | H. KNOPS | POINT S | Accountantskantoor De Coen BVBA | JOHAN NEYT

IBIS BRUSSELS EXPO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IBIS BRUSSELS EXPO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794921875. Het bedrijf IBIS BRUSSELS EXPO bevindt zich op het adres: ROMEINSE STEENWEG 572; 1853; STROMBEEK-BEVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels; Restaurants. Producten gemaakt in IBIS BRUSSELS EXPO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IBIS BRUSSELS EXPO is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IBIS BRUSSELS EXPO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IBIS BRUSSELS EXPO, openstaande posities, locatie van IBIS BRUSSELS EXPO op de kaart.

IBIS BRUSSELS EXPO is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is IBIS BRUSSELS EXPO, company assigned to the tax number BE03794921875. The company IBIS BRUSSELS EXPO is located at the address: ROMEINSE STEENWEG 572; 1853; STROMBEEK-BEVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels; Restaurants. Products created in IBIS BRUSSELS EXPO were not found.
The main activity of IBIS BRUSSELS EXPO is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IBIS BRUSSELS EXPO is not available. You also can look at reviews of IBIS BRUSSELS EXPO, open positions, location of IBIS BRUSSELS EXPO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IBIS BRUSSELS EXPO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IBIS BRUSSELS EXPO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IBIS BRUSSELS EXPO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IBIS BRUSSELS EXPO, employees, financial statistics.