Villa des Mesanges

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Villa des Mesanges
Private companiesInsurance Carriers • Villa des Mesanges

Contactgegevens Villa des Mesanges: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Villa des Mesanges: address, phone, fax, email, website, opening hours

Villa des Mesanges

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Palais outre Ponts 430; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 479 72 36 (+32-02 479 72 36) 02 479 72 36 (+32-02 479 72 36)

Fax (fax): 02 478 16 62 (+32-02 478 16 62) 02 478 16 62 (+32-02 478 16 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Villa des Mesanges: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Villa des Mesanges"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Villa des Mesanges"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Villa des Mesanges, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Villa des Mesanges. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Villa des Mesanges, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Villa des Mesanges. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Villa des Mesanges
Products information Villa des Mesanges

BTW identificatienummer (tax): BE05559326171
Ondernemingsnummer: 1262298583
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Villa des Mesanges zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Villa des Mesanges
(Get full report from official database of BE for Villa des Mesanges)

Aanvulling soorten activiteiten voor Villa des Mesanges
Addition kinds of activities for Villa des Mesanges

411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
20879902. Concentraten, aroma's (behalve dranken) | Concentrates, flavoring (except drink)
28190202. Chloorsulfonzuur | Chlorosulfonic acid
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
34699917. Tegel, vloer of muur: gestempeld metaal | Tile, floor, or wall: stamped metal
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
73740104. Service bureau, computer | Service bureau, computer

Werken bij Villa des Mesanges: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Villa des Mesanges: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Villa des Mesanges. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Villa des Mesanges. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp regio Diest / Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: VITES+ DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het poetsen thuis bij klanten, soms ook koken of boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

Zoek naar antwoorden van Villa des Mesanges in sociale netwerken
Look for responds of Villa des Mesanges in social networks

Lees alle opmerkingen voor Villa des Mesanges. Laat een reactie achter voor Villa des Mesanges. Villa des Mesanges bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Villa des Mesanges. Leave a respond for Villa des Mesanges. Villa des Mesanges on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Villa des Mesanges op de google maps. Adres en contacten Villa des Mesanges
Location of Villa des Mesanges on the google maps. Address and contacts of Villa des Mesanges

Andere gerelateerde bedrijven als come Villa des Mesanges Villa des Mesanges: SHIH TZUS DE TSY-NING | FRANS VAN LOOY | NELISSSEN GRADE Y | B.B.C. BLATI SPORT | Verdi

Other related companies as Villa des Mesanges: SHIH TZUS DE TSY-NING | FRANS VAN LOOY | NELISSSEN GRADE Y | B.B.C. BLATI SPORT | Verdi

Villa des Mesanges is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Villa des Mesanges, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05559326171. Het bedrijf Villa des Mesanges bevindt zich op het adres: Rue des Palais outre Ponts 430; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Villa des Mesanges zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Villa des Mesanges is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Villa des Mesanges is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Villa des Mesanges, openstaande posities, locatie van Villa des Mesanges op de kaart.

Villa des Mesanges is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Villa des Mesanges, company assigned to the tax number BE05559326171. The company Villa des Mesanges is located at the address: Rue des Palais outre Ponts 430; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Villa des Mesanges were not found.
The main activity of Villa des Mesanges is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Villa des Mesanges is not available. You also can look at reviews of Villa des Mesanges, open positions, location of Villa des Mesanges on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Villa des Mesanges, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Villa des Mesanges, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Villa des Mesanges, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Villa des Mesanges, employees, financial statistics.