Luyckx Dirk

Contactgegevens Luyckx Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luyckx Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luyckx Dirk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heirweg 35; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 37 33 90 (+32-056 37 33 90) 056 37 33 90 (+32-056 37 33 90)

Fax (fax): 056 37 17 15 (+32-056 37 17 15) 056 37 17 15 (+32-056 37 17 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luyckx Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luyckx Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luyckx Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luyckx Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luyckx Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luyckx Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luyckx Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luyckx Dirk
Products information Luyckx Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE01117004394
Ondernemingsnummer: 7509674072
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lawn mowers; Electric generators; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Garden & horticultural machines; Humidifiers & dehydrating apparatus; Vacuum cleaners (Industrial); Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Hot air generators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luyckx Dirk
(Get full report from official database of BE for Luyckx Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luyckx Dirk
Addition kinds of activities for Luyckx Dirk

15220107. Multi-familie woningen, nieuwbouw | Multi-family dwellings, new construction
15420404. Postkantoorbouw | Post office construction
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
22980201. Binder- en balenpers | Binder and baler twine
33399900. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
34890103. Pistolen of geweer delen, meer dan 30 mm. | Guns or gun parts, over 30 mm.
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
48320109. Rots | Rock

Werken bij Luyckx Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luyckx Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luyckx Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luyckx Dirk. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Luyckx Dirk in sociale netwerken
Look for responds of Luyckx Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luyckx Dirk. Laat een reactie achter voor Luyckx Dirk. Luyckx Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luyckx Dirk. Leave a respond for Luyckx Dirk. Luyckx Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luyckx Dirk op de google maps. Adres en contacten Luyckx Dirk
Location of Luyckx Dirk on the google maps. Address and contacts of Luyckx Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come Luyckx Dirk Luyckx Dirk: N.B.D. | WILLY HERMIE | VUYLSTEKER | S. PACINI | V.T.B. TREKKERS

Other related companies as Luyckx Dirk: N.B.D. | WILLY HERMIE | VUYLSTEKER | S. PACINI | V.T.B. TREKKERS

Luyckx Dirk is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Luyckx Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01117004394. Het bedrijf Luyckx Dirk bevindt zich op het adres: Heirweg 35; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 190,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hot air generators. Lijst met producten zijn Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lawn mowers; Electric generators; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Garden & horticultural machines; Humidifiers & dehydrating apparatus; Vacuum cleaners (Industrial); Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van Luyckx Dirk is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luyckx Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luyckx Dirk, openstaande posities, locatie van Luyckx Dirk op de kaart.

Luyckx Dirk is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Luyckx Dirk, company assigned to the tax number BE01117004394. The company Luyckx Dirk is located at the address: Heirweg 35; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 190,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hot air generators. List of products are Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lawn mowers; Electric generators; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use); Garden & horticultural machines; Humidifiers & dehydrating apparatus; Vacuum cleaners (Industrial); Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
The main activity of Luyckx Dirk is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Luyckx Dirk is not available. You also can look at reviews of Luyckx Dirk, open positions, location of Luyckx Dirk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luyckx Dirk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luyckx Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luyckx Dirk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luyckx Dirk, employees, financial statistics.