Huize De Biekorf

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Huize De Biekorf
Private companiesWater Transportation • Huize De Biekorf

Contactgegevens Huize De Biekorf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huize De Biekorf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huize De Biekorf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cam?eslaan 6; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 33 71 (+32-059 23 33 71) 059 23 33 71 (+32-059 23 33 71)

Fax (fax): +32 (84) 322-18-15 +32 (84) 322-18-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huize De Biekorf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huize De Biekorf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huize De Biekorf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huize De Biekorf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huize De Biekorf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huize De Biekorf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huize De Biekorf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huize De Biekorf
Products information Huize De Biekorf

BTW identificatienummer (tax): BE02121978759
Ondernemingsnummer: 7269897460
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Huize De Biekorf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Homes for children

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huize De Biekorf
(Get full report from official database of BE for Huize De Biekorf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huize De Biekorf
Addition kinds of activities for Huize De Biekorf

20680000. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
20929911. Garnalen, bevroren: bereid | Shrimp, frozen: prepared
36310000. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
50469902. Muntentellers | Coin counters
51629905. Kunststof lakens en staven | Plastics sheets and rods
59470105. nieuwigheid | Novelties
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation

Werken bij Huize De Biekorf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huize De Biekorf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huize De Biekorf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huize De Biekorf. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Huize De Biekorf in sociale netwerken
Look for responds of Huize De Biekorf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huize De Biekorf. Laat een reactie achter voor Huize De Biekorf. Huize De Biekorf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huize De Biekorf. Leave a respond for Huize De Biekorf. Huize De Biekorf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huize De Biekorf op de google maps. Adres en contacten Huize De Biekorf
Location of Huize De Biekorf on the google maps. Address and contacts of Huize De Biekorf

Andere gerelateerde bedrijven als come Huize De Biekorf Huize De Biekorf: VANITY BVBA | SEGERS VERZEKERINGSPARTNERS | AUTO SHOW | L. HEUSGHEM | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as Huize De Biekorf: VANITY BVBA | SEGERS VERZEKERINGSPARTNERS | AUTO SHOW | L. HEUSGHEM | VRIJE BASISSCHOOL

Huize De Biekorf is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huize De Biekorf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02121978759. Het bedrijf Huize De Biekorf bevindt zich op het adres: Cam?eslaan 6; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Homes for children. Producten gemaakt in Huize De Biekorf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huize De Biekorf is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huize De Biekorf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huize De Biekorf, openstaande posities, locatie van Huize De Biekorf op de kaart.

Huize De Biekorf is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huize De Biekorf, company assigned to the tax number BE02121978759. The company Huize De Biekorf is located at the address: Cam?eslaan 6; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Homes for children. Products created in Huize De Biekorf were not found.
The main activity of Huize De Biekorf is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Huize De Biekorf is not available. You also can look at reviews of Huize De Biekorf, open positions, location of Huize De Biekorf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huize De Biekorf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huize De Biekorf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huize De Biekorf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huize De Biekorf, employees, financial statistics.