Insalaca G

Contactgegevens Insalaca G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Insalaca G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Insalaca G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Ferronniers 17; 7340; Colfontaine (P?turages), België

Telefoon (phone): 065 51 00 16 (+32-065 51 00 16) 065 51 00 16 (+32-065 51 00 16)

Fax (fax): +32 (65) 867-67-83 +32 (65) 867-67-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Insalaca G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Insalaca G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Insalaca G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Insalaca G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Insalaca G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Insalaca G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Insalaca G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Insalaca G
Products information Insalaca G

BTW identificatienummer (tax): BE06858184814
Ondernemingsnummer: 7782958984
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 622,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Insalaca G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Insalaca G
(Get full report from official database of BE for Insalaca G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Insalaca G
Addition kinds of activities for Insalaca G

4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
515302. Veldbonen | Field beans
20240303. Ices, gearomatiseerd (bevroren dessert) | Ices, flavored (frozen dessert)
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage
51530202. Bonen, oneetbaar | Beans, inedible
82990402. Vrachtwagen rijden training | Truck driving training
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij Insalaca G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Insalaca G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Insalaca G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Insalaca G. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Insalaca G in sociale netwerken
Look for responds of Insalaca G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Insalaca G. Laat een reactie achter voor Insalaca G. Insalaca G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Insalaca G. Leave a respond for Insalaca G. Insalaca G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Insalaca G op de google maps. Adres en contacten Insalaca G
Location of Insalaca G on the google maps. Address and contacts of Insalaca G

Andere gerelateerde bedrijven als come Insalaca G Insalaca G: CLEO | MANEGE BRABO STAL | FINB | MARC BOSMANS | JOSEPH RAES

Other related companies as Insalaca G: CLEO | MANEGE BRABO STAL | FINB | MARC BOSMANS | JOSEPH RAES

Insalaca G is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Insalaca G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06858184814. Het bedrijf Insalaca G bevindt zich op het adres: Rue des Ferronniers 17; 7340; Colfontaine (P?turages). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 622,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Insalaca G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Insalaca G is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Insalaca G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Insalaca G, openstaande posities, locatie van Insalaca G op de kaart.

Insalaca G is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Insalaca G, company assigned to the tax number BE06858184814. The company Insalaca G is located at the address: Rue des Ferronniers 17; 7340; Colfontaine (P?turages). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 622,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Home nursing. Products created in Insalaca G were not found.
The main activity of Insalaca G is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Insalaca G is not available. You also can look at reviews of Insalaca G, open positions, location of Insalaca G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Insalaca G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Insalaca G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Insalaca G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Insalaca G, employees, financial statistics.