STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Contactgegevens STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERLOSTRAAT 2, België

Telefoon (phone): 35687600 (+32-35687600) 35687600 (+32-35687600)

Fax (fax): +32 (4) 679-49-78 +32 (4) 679-49-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Products information STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

BTW identificatienummer (tax): BE05504119873
Ondernemingsnummer: 4475524902
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Openbare bibliotheken and archieven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Addition kinds of activities for STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
291104. Zware distillaten | Heavy distillates
564199. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec
36630203. Phototransmission apparatuur | Phototransmission equipment
50639901. Antennes, ontvangen, satelliet schotels | Antennas, receiving, satellite dishes
76990102. Reparatie van tandheelkundige instrumenten | Dental instrument repair

Werken bij STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Leave a respond for STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Location of STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: COLCON NV | FLDECORTE GRAPHICS NV | Berger Belge Malinois | TIERC? FRANCO BELGE | Wautelet C

Other related companies as STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: COLCON NV | FLDECORTE GRAPHICS NV | Berger Belge Malinois | TIERC? FRANCO BELGE | Wautelet C

STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05504119873. Het bedrijf STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK bevindt zich op het adres: TONGERLOSTRAAT 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Openbare bibliotheken and archieven. Producten gemaakt in STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK op de kaart.

STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, company assigned to the tax number BE05504119873. The company STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is located at the address: TONGERLOSTRAAT 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Openbare bibliotheken and archieven. Products created in STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK were not found.
The main activity of STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, open positions, location of STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, employees, financial statistics.