PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Private companiesHealth Services • PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Contactgegevens PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OEVELSEWEG 24; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14257444 (+32-14257444) 14257444 (+32-14257444)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Products information PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Openbare bibliotheken and archieven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
(Get full report from official database of BE for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Addition kinds of activities for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

011999. Cash korrels, nec, nec | Cash grains, nec, nec
226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
239600. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
306902. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
27540701. Aankondigingen: gravure printing | Announcements: gravure printing
35420302. Extruderen machines (gereedschapsmachines), metaal | Extruding machines (machine tools), metal
38429922. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
51999915. haarborstels | Hairbrushes
79220103. Casting bureau, theatraal | Casting bureau, theatrical

Werken bij PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

  • Kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

Zoek naar antwoorden van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK in sociale netwerken
Look for responds of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Laat een reactie achter voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Leave a respond for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK op de google maps. Adres en contacten PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Location of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on the google maps. Address and contacts of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: Guy's Computer Solutions | Demortier J | HANS PARMENTIER | N. VAN DER BORGHT | LS Consulting

Other related companies as PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: Guy's Computer Solutions | Demortier J | HANS PARMENTIER | N. VAN DER BORGHT | LS Consulting

PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK bevindt zich op het adres: OEVELSEWEG 24; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Openbare bibliotheken and archieven. Producten gemaakt in PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, openstaande posities, locatie van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK op de kaart.

PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, company assigned to the tax number BE06309692382. The company PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is located at the address: OEVELSEWEG 24; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Openbare bibliotheken and archieven. Products created in PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK were not found.
The main activity of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is not available. You also can look at reviews of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, open positions, location of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, employees, financial statistics.