A.S.R.K.

Contactgegevens A.S.R.K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.R.K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.R.K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAJOR-LONG-STRASSE 4; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80227327 (+32-80227327) 80227327 (+32-80227327)

Fax (fax): +32 (9) 717-56-69 +32 (9) 717-56-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.R.K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.R.K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.R.K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.R.K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.R.K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.R.K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.R.K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.R.K.
Products information A.S.R.K.

BTW identificatienummer (tax): BE01030487060
Ondernemingsnummer: 4888610839
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 428,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.R.K.
(Get full report from official database of BE for A.S.R.K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.R.K.
Addition kinds of activities for A.S.R.K.

07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
20260000. Vloeistofmelk | Fluid milk
45810203. Airconditioning van stoffering | Aircraft upholstery repair
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services

Werken bij A.S.R.K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.R.K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.R.K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.R.K.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van A.S.R.K. in sociale netwerken
Look for responds of A.S.R.K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.R.K.. Laat een reactie achter voor A.S.R.K.. A.S.R.K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.R.K.. Leave a respond for A.S.R.K.. A.S.R.K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.R.K. op de google maps. Adres en contacten A.S.R.K.
Location of A.S.R.K. on the google maps. Address and contacts of A.S.R.K.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.R.K. A.S.R.K.: Port Service | EDUARD HEGGE | CUYPERS KAREL | CORKI | Wynen Annick

Other related companies as A.S.R.K.: Port Service | EDUARD HEGGE | CUYPERS KAREL | CORKI | Wynen Annick

A.S.R.K. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.R.K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01030487060. Het bedrijf A.S.R.K. bevindt zich op het adres: MAJOR-LONG-STRASSE 4; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 428,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van A.S.R.K. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.R.K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.R.K., openstaande posities, locatie van A.S.R.K. op de kaart.

A.S.R.K. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.R.K., company assigned to the tax number BE01030487060. The company A.S.R.K. is located at the address: MAJOR-LONG-STRASSE 4; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 428,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of A.S.R.K. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.R.K. is not available. You also can look at reviews of A.S.R.K., open positions, location of A.S.R.K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.R.K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.R.K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.R.K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.R.K., employees, financial statistics.