OPENBARE BIBLIOTHEEK

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • OPENBARE BIBLIOTHEEK
Private companiesOil and Gas Extraction • OPENBARE BIBLIOTHEEK

Contactgegevens OPENBARE BIBLIOTHEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPENBARE BIBLIOTHEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPENBARE BIBLIOTHEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARTUIZERSTRAAT 4; 9572; LIERDE, België

Telefoon (phone): 55428434 (+32-55428434) 55428434 (+32-55428434)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPENBARE BIBLIOTHEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPENBARE BIBLIOTHEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPENBARE BIBLIOTHEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPENBARE BIBLIOTHEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPENBARE BIBLIOTHEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPENBARE BIBLIOTHEEK
Products information OPENBARE BIBLIOTHEEK

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in OPENBARE BIBLIOTHEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Openbare bibliotheken and archieven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPENBARE BIBLIOTHEEK
(Get full report from official database of BE for OPENBARE BIBLIOTHEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPENBARE BIBLIOTHEEK
Addition kinds of activities for OPENBARE BIBLIOTHEEK

3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
20529915. Soda crackers | Soda crackers
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
27619903. Continu vormen, kantoor en bedrijf | Continuous forms, office and business
28190406. Natriumverbindingen of zouten, in. | Sodium compounds or salts, inorg., ex. refined sod. chloride
34430502. Behuizingen voor radium, metalen plaat | Housing cabinets for radium, metal plate
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous

Werken bij OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPENBARE BIBLIOTHEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPENBARE BIBLIOTHEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van OPENBARE BIBLIOTHEEK in sociale netwerken
Look for responds of OPENBARE BIBLIOTHEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPENBARE BIBLIOTHEEK. Laat een reactie achter voor OPENBARE BIBLIOTHEEK. OPENBARE BIBLIOTHEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPENBARE BIBLIOTHEEK. Leave a respond for OPENBARE BIBLIOTHEEK. OPENBARE BIBLIOTHEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPENBARE BIBLIOTHEEK op de google maps. Adres en contacten OPENBARE BIBLIOTHEEK
Location of OPENBARE BIBLIOTHEEK on the google maps. Address and contacts of OPENBARE BIBLIOTHEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come OPENBARE BIBLIOTHEEK OPENBARE BIBLIOTHEEK: Detavernier Y | Lourtie Pierre-Anne | USIMEX TECHNICS nv | PWA ST.PIETERS-WOLUWE | Trachet Soberac SA

Other related companies as OPENBARE BIBLIOTHEEK: Detavernier Y | Lourtie Pierre-Anne | USIMEX TECHNICS nv | PWA ST.PIETERS-WOLUWE | Trachet Soberac SA

OPENBARE BIBLIOTHEEK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPENBARE BIBLIOTHEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf OPENBARE BIBLIOTHEEK bevindt zich op het adres: KARTUIZERSTRAAT 4; 9572; LIERDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Openbare bibliotheken and archieven. Producten gemaakt in OPENBARE BIBLIOTHEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPENBARE BIBLIOTHEEK is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPENBARE BIBLIOTHEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPENBARE BIBLIOTHEEK, openstaande posities, locatie van OPENBARE BIBLIOTHEEK op de kaart.

OPENBARE BIBLIOTHEEK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPENBARE BIBLIOTHEEK, company assigned to the tax number BE04942993164. The company OPENBARE BIBLIOTHEEK is located at the address: KARTUIZERSTRAAT 4; 9572; LIERDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Openbare bibliotheken and archieven. Products created in OPENBARE BIBLIOTHEEK were not found.
The main activity of OPENBARE BIBLIOTHEEK is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OPENBARE BIBLIOTHEEK is not available. You also can look at reviews of OPENBARE BIBLIOTHEEK, open positions, location of OPENBARE BIBLIOTHEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPENBARE BIBLIOTHEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPENBARE BIBLIOTHEEK, employees, financial statistics.