FLFLUXYS SA

Contactgegevens FLFLUXYS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFLUXYS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFLUXYS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Des Arts 31 1040 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-82-72-11 32-22-82-72-11

Fax (fax): 32-22-30-02-39 32-22-30-02-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFLUXYS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFLUXYS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFLUXYS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFLUXYS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFLUXYS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFLUXYS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFLUXYS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFLUXYS SA
Products information FLFLUXYS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04117095947
Ondernemingsnummer: 4026733398
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 455,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLFLUXYS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mains pipes - ferrous metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFLUXYS SA
(Get full report from official database of BE for FLFLUXYS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFLUXYS SA
Addition kinds of activities for FLFLUXYS SA

20239913. Yoghurtmix | Yogurt mix
26110301. Mechanische pulp, inclusief grondhout en thermomechanische | Mechanical pulp, including groundwood and thermomechanical
26579902. Paperboard rug voor blister of huidpakketten | Paperboard backs for blister or skin packages
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
34699903. Condensator of condensor blikjes en kisten, gestempeld metaal | Capacitor or condenser cans and cases, stamped metal
34790206. Coating van metalen met silicium | Coating of metals with silicon

Werken bij FLFLUXYS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFLUXYS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFLUXYS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFLUXYS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Jobstudenten M/V - Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze nieuwe vestiging te Sint Katelijne zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van FLFLUXYS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLFLUXYS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFLUXYS SA. Laat een reactie achter voor FLFLUXYS SA. FLFLUXYS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFLUXYS SA. Leave a respond for FLFLUXYS SA. FLFLUXYS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFLUXYS SA op de google maps. Adres en contacten FLFLUXYS SA
Location of FLFLUXYS SA on the google maps. Address and contacts of FLFLUXYS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFLUXYS SA FLFLUXYS SA: COIFFURE THIERRY | Buyck | COLL?GE ST.LOUIS | ARCIF | JEAN-PIERRE PIGNEZ

Other related companies as FLFLUXYS SA: COIFFURE THIERRY | Buyck | COLL?GE ST.LOUIS | ARCIF | JEAN-PIERRE PIGNEZ

FLFLUXYS SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFLUXYS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04117095947. Het bedrijf FLFLUXYS SA bevindt zich op het adres: Avenue Des Arts 31 1040 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 455,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mains pipes - ferrous metal. Producten gemaakt in FLFLUXYS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFLUXYS SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFLUXYS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFLUXYS SA, openstaande posities, locatie van FLFLUXYS SA op de kaart.

FLFLUXYS SA is a company, that was registered 2002 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLFLUXYS SA, company assigned to the tax number BE04117095947. The company FLFLUXYS SA is located at the address: Avenue Des Arts 31 1040 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 455,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mains pipes - ferrous metal. Products created in FLFLUXYS SA were not found.
The main activity of FLFLUXYS SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFLUXYS SA is not available. You also can look at reviews of FLFLUXYS SA, open positions, location of FLFLUXYS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFLUXYS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFLUXYS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFLUXYS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFLUXYS SA, employees, financial statistics.