DISCOBUS

Contactgegevens DISCOBUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISCOBUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISCOBUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CONVERSERIE 0; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 61224320 (+32-61224320) 61224320 (+32-61224320)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISCOBUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISCOBUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISCOBUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISCOBUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISCOBUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISCOBUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISCOBUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISCOBUS
Products information DISCOBUS

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DISCOBUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Openbare bibliotheken and archieven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISCOBUS
(Get full report from official database of BE for DISCOBUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISCOBUS
Addition kinds of activities for DISCOBUS

5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
243100. Millwork | Millwork
28990114. Spearmint olie | Spearmint oil
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
73490203. Schoorsteenreiniging | Chimney cleaning

Werken bij DISCOBUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISCOBUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISCOBUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISCOBUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

Zoek naar antwoorden van DISCOBUS in sociale netwerken
Look for responds of DISCOBUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISCOBUS. Laat een reactie achter voor DISCOBUS. DISCOBUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISCOBUS. Leave a respond for DISCOBUS. DISCOBUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISCOBUS op de google maps. Adres en contacten DISCOBUS
Location of DISCOBUS on the google maps. Address and contacts of DISCOBUS

Andere gerelateerde bedrijven als come DISCOBUS DISCOBUS: Badot Jean-Louis | FRAN?OISE HERPOL | CARROSSERIE TUYTSCHAEVER | CENTRE P.M.S. | Century Designs nv

Other related companies as DISCOBUS: Badot Jean-Louis | FRAN?OISE HERPOL | CARROSSERIE TUYTSCHAEVER | CENTRE P.M.S. | Century Designs nv

DISCOBUS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISCOBUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf DISCOBUS bevindt zich op het adres: RUE DE LA CONVERSERIE 0; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Openbare bibliotheken and archieven. Producten gemaakt in DISCOBUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISCOBUS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISCOBUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISCOBUS, openstaande posities, locatie van DISCOBUS op de kaart.

DISCOBUS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISCOBUS, company assigned to the tax number BE02460906982. The company DISCOBUS is located at the address: RUE DE LA CONVERSERIE 0; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Openbare bibliotheken and archieven. Products created in DISCOBUS were not found.
The main activity of DISCOBUS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DISCOBUS is not available. You also can look at reviews of DISCOBUS, open positions, location of DISCOBUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISCOBUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISCOBUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISCOBUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISCOBUS, employees, financial statistics.