'T SPELERIJKEN

Contactgegevens 'T SPELERIJKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T SPELERIJKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T SPELERIJKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 8; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52476397 (+32-52476397) 52476397 (+32-52476397)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T SPELERIJKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T SPELERIJKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T SPELERIJKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T SPELERIJKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T SPELERIJKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T SPELERIJKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T SPELERIJKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T SPELERIJKEN
Products information 'T SPELERIJKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in 'T SPELERIJKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Openbare bibliotheken and archieven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T SPELERIJKEN
(Get full report from official database of BE for 'T SPELERIJKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T SPELERIJKEN
Addition kinds of activities for 'T SPELERIJKEN

12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
22979902. Lint, nonwoven (garen gebonden door plastic) | Ribbon, nonwoven (yarn bonded by plastic)
25190202. Juveniele meubels, rotan of riet: opgevuld of vlak | Juvenile furniture, rattan or reed: padded or plain
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
72119900. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec

Werken bij 'T SPELERIJKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T SPELERIJKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T SPELERIJKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T SPELERIJKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • Machinebediener / Ontbramer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedienen werktuigmachines Ontbramen van de behuizingen voor de transmisies

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van 'T SPELERIJKEN in sociale netwerken
Look for responds of 'T SPELERIJKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T SPELERIJKEN. Laat een reactie achter voor 'T SPELERIJKEN. 'T SPELERIJKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T SPELERIJKEN. Leave a respond for 'T SPELERIJKEN. 'T SPELERIJKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T SPELERIJKEN op de google maps. Adres en contacten 'T SPELERIJKEN
Location of 'T SPELERIJKEN on the google maps. Address and contacts of 'T SPELERIJKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T SPELERIJKEN 'T SPELERIJKEN: Vlaamse Snelschaatsvereniging (De) | Carpentier | CONTACT G.B. | OLIVIER MUSCH | GEERT VAN LAERE

Other related companies as 'T SPELERIJKEN: Vlaamse Snelschaatsvereniging (De) | Carpentier | CONTACT G.B. | OLIVIER MUSCH | GEERT VAN LAERE

'T SPELERIJKEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T SPELERIJKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf 'T SPELERIJKEN bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 8; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Openbare bibliotheken and archieven. Producten gemaakt in 'T SPELERIJKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T SPELERIJKEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T SPELERIJKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T SPELERIJKEN, openstaande posities, locatie van 'T SPELERIJKEN op de kaart.

'T SPELERIJKEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T SPELERIJKEN, company assigned to the tax number BE06448394775. The company 'T SPELERIJKEN is located at the address: NIEUWSTRAAT 8; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Openbare bibliotheken and archieven. Products created in 'T SPELERIJKEN were not found.
The main activity of 'T SPELERIJKEN is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T SPELERIJKEN is not available. You also can look at reviews of 'T SPELERIJKEN, open positions, location of 'T SPELERIJKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T SPELERIJKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T SPELERIJKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T SPELERIJKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T SPELERIJKEN, employees, financial statistics.