ETS. LEQUET HERKENNE SA

Contactgegevens ETS. LEQUET HERKENNE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. LEQUET HERKENNE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. LEQUET HERKENNE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD ZENOBE GRAMME 21; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42480949 (+32-42480949) 42480949 (+32-42480949)

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. LEQUET HERKENNE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. LEQUET HERKENNE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. LEQUET HERKENNE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. LEQUET HERKENNE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. LEQUET HERKENNE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. LEQUET HERKENNE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. LEQUET HERKENNE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. LEQUET HERKENNE SA
Products information ETS. LEQUET HERKENNE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type de véhicule: Camionnettes.. Type de véhicule: Camionnettes,Breaks,Fourgonnettes.

Product categorie (product category): Opel Véhicules Utilitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. LEQUET HERKENNE SA
(Get full report from official database of BE for ETS. LEQUET HERKENNE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. LEQUET HERKENNE SA
Addition kinds of activities for ETS. LEQUET HERKENNE SA

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
20999917. Thee mixen | Tea blending
50820303. Kranen, constructie | Cranes, construction
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij ETS. LEQUET HERKENNE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. LEQUET HERKENNE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. LEQUET HERKENNE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. LEQUET HERKENNE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van ETS. LEQUET HERKENNE SA in sociale netwerken
Look for responds of ETS. LEQUET HERKENNE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. LEQUET HERKENNE SA. Laat een reactie achter voor ETS. LEQUET HERKENNE SA. ETS. LEQUET HERKENNE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. LEQUET HERKENNE SA. Leave a respond for ETS. LEQUET HERKENNE SA. ETS. LEQUET HERKENNE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. LEQUET HERKENNE SA op de google maps. Adres en contacten ETS. LEQUET HERKENNE SA
Location of ETS. LEQUET HERKENNE SA on the google maps. Address and contacts of ETS. LEQUET HERKENNE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. LEQUET HERKENNE SA ETS. LEQUET HERKENNE SA: GEORGES GAVRAY-HANSEZ | F. BOON | ELKE D'HONDT | Van Asch J | NET ET SEC

Other related companies as ETS. LEQUET HERKENNE SA: GEORGES GAVRAY-HANSEZ | F. BOON | ELKE D'HONDT | Van Asch J | NET ET SEC

ETS. LEQUET HERKENNE SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. LEQUET HERKENNE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf ETS. LEQUET HERKENNE SA bevindt zich op het adres: BOULEVARD ZENOBE GRAMME 21; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opel Véhicules Utilitaires. Lijst met producten zijn Type de véhicule: Camionnettes.. Type de véhicule: Camionnettes,Breaks,Fourgonnettes..
De hoofdactiviteit van ETS. LEQUET HERKENNE SA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. LEQUET HERKENNE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. LEQUET HERKENNE SA, openstaande posities, locatie van ETS. LEQUET HERKENNE SA op de kaart.

ETS. LEQUET HERKENNE SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. LEQUET HERKENNE SA, company assigned to the tax number BE01266967773. The company ETS. LEQUET HERKENNE SA is located at the address: BOULEVARD ZENOBE GRAMME 21; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opel Véhicules Utilitaires. List of products are Type de véhicule: Camionnettes.. Type de véhicule: Camionnettes,Breaks,Fourgonnettes..
The main activity of ETS. LEQUET HERKENNE SA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. LEQUET HERKENNE SA is not available. You also can look at reviews of ETS. LEQUET HERKENNE SA, open positions, location of ETS. LEQUET HERKENNE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. LEQUET HERKENNE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. LEQUET HERKENNE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. LEQUET HERKENNE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. LEQUET HERKENNE SA, employees, financial statistics.