ETS. BOUNAMEAUX

Contactgegevens ETS. BOUNAMEAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. BOUNAMEAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. BOUNAMEAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI VERCOUR 106; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42527130 (+32-42527130) 42527130 (+32-42527130)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. BOUNAMEAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. BOUNAMEAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. BOUNAMEAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. BOUNAMEAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. BOUNAMEAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. BOUNAMEAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. BOUNAMEAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. BOUNAMEAUX
Products information ETS. BOUNAMEAUX

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type de véhicule: Camionnettes.. Type de véhicule: Camionnettes,Fourgonnettes,Breaks.

Product categorie (product category): Opel Véhicules Utilitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. BOUNAMEAUX
(Get full report from official database of BE for ETS. BOUNAMEAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. BOUNAMEAUX
Addition kinds of activities for ETS. BOUNAMEAUX

229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
281906. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
384105. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
34839912. Raketten (munitie) | Rockets (ammunition)
36790201. Phonograph naald cartridges | Phonograph needle cartridges
49410000. Water voorraad | Water supply
52310101. Glas, lood of gekleurd | Glass, leaded or stained

Werken bij ETS. BOUNAMEAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. BOUNAMEAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. BOUNAMEAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. BOUNAMEAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van ETS. BOUNAMEAUX in sociale netwerken
Look for responds of ETS. BOUNAMEAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. BOUNAMEAUX. Laat een reactie achter voor ETS. BOUNAMEAUX. ETS. BOUNAMEAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. BOUNAMEAUX. Leave a respond for ETS. BOUNAMEAUX. ETS. BOUNAMEAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. BOUNAMEAUX op de google maps. Adres en contacten ETS. BOUNAMEAUX
Location of ETS. BOUNAMEAUX on the google maps. Address and contacts of ETS. BOUNAMEAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. BOUNAMEAUX ETS. BOUNAMEAUX: FLHOTEL-RESTAURANT DE RESIDENTIE D.V. BVBA | DE ZWINSTREEK BVBA | MAES-STORMS ALGEMENE ELECTRICITEIT | T.E.C. | FOSSET

Other related companies as ETS. BOUNAMEAUX: FLHOTEL-RESTAURANT DE RESIDENTIE D.V. BVBA | DE ZWINSTREEK BVBA | MAES-STORMS ALGEMENE ELECTRICITEIT | T.E.C. | FOSSET

ETS. BOUNAMEAUX is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. BOUNAMEAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf ETS. BOUNAMEAUX bevindt zich op het adres: QUAI VERCOUR 106; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opel Véhicules Utilitaires. Lijst met producten zijn Type de véhicule: Camionnettes.. Type de véhicule: Camionnettes,Fourgonnettes,Breaks..
De hoofdactiviteit van ETS. BOUNAMEAUX is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. BOUNAMEAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. BOUNAMEAUX, openstaande posities, locatie van ETS. BOUNAMEAUX op de kaart.

ETS. BOUNAMEAUX is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. BOUNAMEAUX, company assigned to the tax number BE03995422363. The company ETS. BOUNAMEAUX is located at the address: QUAI VERCOUR 106; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opel Véhicules Utilitaires. List of products are Type de véhicule: Camionnettes.. Type de véhicule: Camionnettes,Fourgonnettes,Breaks..
The main activity of ETS. BOUNAMEAUX is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. BOUNAMEAUX is not available. You also can look at reviews of ETS. BOUNAMEAUX, open positions, location of ETS. BOUNAMEAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. BOUNAMEAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. BOUNAMEAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. BOUNAMEAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. BOUNAMEAUX, employees, financial statistics.