VAN DER HAEGEN-ASSE

Contactgegevens VAN DER HAEGEN-ASSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER HAEGEN-ASSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER HAEGEN-ASSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 163; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24525799 (+32-24525799) 24525799 (+32-24525799)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER HAEGEN-ASSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER HAEGEN-ASSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER HAEGEN-ASSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER HAEGEN-ASSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER HAEGEN-ASSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER HAEGEN-ASSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER HAEGEN-ASSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER HAEGEN-ASSE
Products information VAN DER HAEGEN-ASSE

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Mazout de Chauffage.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Opel.. Produits: Voitures,Voitures d'Occasion.

Product categorie (product category): Opel OK Qualité Occasion. Véhicules automobiles. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Combustibles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER HAEGEN-ASSE
(Get full report from official database of BE for VAN DER HAEGEN-ASSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER HAEGEN-ASSE
Addition kinds of activities for VAN DER HAEGEN-ASSE

013399. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
224102. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
501500. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
869900. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
22990601. Carbonized lompen | Carbonized rags
25990203. Carts, restaurant apparatuur | Carts, restaurant equipment
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
50829903. Voorladers | Front end loaders

Werken bij VAN DER HAEGEN-ASSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER HAEGEN-ASSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER HAEGEN-ASSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER HAEGEN-ASSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van VAN DER HAEGEN-ASSE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER HAEGEN-ASSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER HAEGEN-ASSE. Laat een reactie achter voor VAN DER HAEGEN-ASSE. VAN DER HAEGEN-ASSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER HAEGEN-ASSE. Leave a respond for VAN DER HAEGEN-ASSE. VAN DER HAEGEN-ASSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER HAEGEN-ASSE op de google maps. Adres en contacten VAN DER HAEGEN-ASSE
Location of VAN DER HAEGEN-ASSE on the google maps. Address and contacts of VAN DER HAEGEN-ASSE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER HAEGEN-ASSE VAN DER HAEGEN-ASSE: DEN GOUDEN EIK | BOUTIQUE "M" | JANVIER NEIRYNCK EN ZN | INFINI sprl-PIRON G | Ymebo B.V.B.A.

Other related companies as VAN DER HAEGEN-ASSE: DEN GOUDEN EIK | BOUTIQUE "M" | JANVIER NEIRYNCK EN ZN | INFINI sprl-PIRON G | Ymebo B.V.B.A.

VAN DER HAEGEN-ASSE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER HAEGEN-ASSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf VAN DER HAEGEN-ASSE bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 163; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opel OK Qualité Occasion. Véhicules automobiles. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Combustibles. Lijst met producten zijn Produits: Mazout de Chauffage.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Opel.. Produits: Voitures,Voitures d'Occasion..
De hoofdactiviteit van VAN DER HAEGEN-ASSE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER HAEGEN-ASSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER HAEGEN-ASSE, openstaande posities, locatie van VAN DER HAEGEN-ASSE op de kaart.

VAN DER HAEGEN-ASSE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER HAEGEN-ASSE, company assigned to the tax number BE03794372558. The company VAN DER HAEGEN-ASSE is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 163; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opel OK Qualité Occasion. Véhicules automobiles. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Combustibles. List of products are Produits: Mazout de Chauffage.. Types de Véhicules: Voitures. Marques de Voitures: Opel.. Produits: Voitures,Voitures d'Occasion..
The main activity of VAN DER HAEGEN-ASSE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER HAEGEN-ASSE is not available. You also can look at reviews of VAN DER HAEGEN-ASSE, open positions, location of VAN DER HAEGEN-ASSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER HAEGEN-ASSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER HAEGEN-ASSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER HAEGEN-ASSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER HAEGEN-ASSE, employees, financial statistics.