HOUTTEQUIET GARAGE

Contactgegevens HOUTTEQUIET GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTTEQUIET GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTTEQUIET GARAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE ZANDSTRAAT 25; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37509500 (+32-37509500) 37509500 (+32-37509500)

Fax (fax): +32 (59) 893-76-22 +32 (59) 893-76-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTTEQUIET GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTTEQUIET GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTTEQUIET GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTTEQUIET GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTTEQUIET GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTTEQUIET GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTTEQUIET GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTTEQUIET GARAGE
Products information HOUTTEQUIET GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE09842346191
Ondernemingsnummer: 7331695556
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HOUTTEQUIET GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opel OK Quality Cars; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTTEQUIET GARAGE
(Get full report from official database of BE for HOUTTEQUIET GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTTEQUIET GARAGE
Addition kinds of activities for HOUTTEQUIET GARAGE

275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
20239913. Yoghurtmix | Yogurt mix
20410113. Tarwe bloem | Wheat flour
34480108. Zonnekamers, geprefabriceerde metalen | Sunrooms, prefabricated metal
67990000. Beleggers, nv | Investors, nec
73380102. Hervat schriftendienst | Resume writing service

Werken bij HOUTTEQUIET GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTTEQUIET GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTTEQUIET GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTTEQUIET GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van HOUTTEQUIET GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of HOUTTEQUIET GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTTEQUIET GARAGE. Laat een reactie achter voor HOUTTEQUIET GARAGE. HOUTTEQUIET GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTTEQUIET GARAGE. Leave a respond for HOUTTEQUIET GARAGE. HOUTTEQUIET GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTTEQUIET GARAGE op de google maps. Adres en contacten HOUTTEQUIET GARAGE
Location of HOUTTEQUIET GARAGE on the google maps. Address and contacts of HOUTTEQUIET GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTTEQUIET GARAGE HOUTTEQUIET GARAGE: YVON POCHET | LUYSSEN | BUREAU IMANO | TEKNI-PLEX EUROPE NV | Auxilium ASBL

Other related companies as HOUTTEQUIET GARAGE: YVON POCHET | LUYSSEN | BUREAU IMANO | TEKNI-PLEX EUROPE NV | Auxilium ASBL

HOUTTEQUIET GARAGE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTTEQUIET GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09842346191. Het bedrijf HOUTTEQUIET GARAGE bevindt zich op het adres: OUDE ZANDSTRAAT 25; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opel OK Quality Cars; Voertuigen. Producten gemaakt in HOUTTEQUIET GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTTEQUIET GARAGE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTTEQUIET GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTTEQUIET GARAGE, openstaande posities, locatie van HOUTTEQUIET GARAGE op de kaart.

HOUTTEQUIET GARAGE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTTEQUIET GARAGE, company assigned to the tax number BE09842346191. The company HOUTTEQUIET GARAGE is located at the address: OUDE ZANDSTRAAT 25; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opel OK Quality Cars; Voertuigen. Products created in HOUTTEQUIET GARAGE were not found.
The main activity of HOUTTEQUIET GARAGE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTTEQUIET GARAGE is not available. You also can look at reviews of HOUTTEQUIET GARAGE, open positions, location of HOUTTEQUIET GARAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTTEQUIET GARAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTTEQUIET GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTTEQUIET GARAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTTEQUIET GARAGE, employees, financial statistics.