FRITZ

Contactgegevens FRITZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARTHUR-PATINY 9; 5150; FLOREFFE, België

Telefoon (phone): 81441085 (+32-81441085) 81441085 (+32-81441085)

Fax (fax): +32 (65) 261-67-35 +32 (65) 261-67-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITZ
Products information FRITZ

BTW identificatienummer (tax): BE03587280273
Ondernemingsnummer: 8804412841
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FRITZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITZ
(Get full report from official database of BE for FRITZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITZ
Addition kinds of activities for FRITZ

24290104. Staven, vat: gesaagd of gesplitst | Staves, barrel: sawed or split
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
59639905. Sieraden verkoop, huis-naar-huis | Jewelry sales, house-to-house
73369901. Commerciële kunst en illustratie | Commercial art and illustration
73899904. Bouwschaalmodellen | Building scale models

Werken bij FRITZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN uurrooster van 02.00-12.00 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien.

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

Zoek naar antwoorden van FRITZ in sociale netwerken
Look for responds of FRITZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITZ. Laat een reactie achter voor FRITZ. FRITZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITZ. Leave a respond for FRITZ. FRITZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITZ op de google maps. Adres en contacten FRITZ
Location of FRITZ on the google maps. Address and contacts of FRITZ

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITZ FRITZ: Dodo en Ko | SAINT-HUBERT | M.D.P. | SI?GE CR?DIT COM. FRANCE | Degalant Sophie

Other related companies as FRITZ: Dodo en Ko | SAINT-HUBERT | M.D.P. | SI?GE CR?DIT COM. FRANCE | Degalant Sophie

FRITZ is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03587280273. Het bedrijf FRITZ bevindt zich op het adres: RUE ARTHUR-PATINY 9; 5150; FLOREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Producten gemaakt in FRITZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITZ is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITZ, openstaande posities, locatie van FRITZ op de kaart.

FRITZ is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITZ, company assigned to the tax number BE03587280273. The company FRITZ is located at the address: RUE ARTHUR-PATINY 9; 5150; FLOREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Products created in FRITZ were not found.
The main activity of FRITZ is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITZ is not available. You also can look at reviews of FRITZ, open positions, location of FRITZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITZ, employees, financial statistics.