FLANDERS ENGIN. & TECHN.

Contactgegevens FLANDERS ENGIN. & TECHN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANDERS ENGIN. & TECHN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANDERS ENGIN. & TECHN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 152; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59332030 (+32-59332030) 59332030 (+32-59332030)

Fax (fax): +32 (53) 678-56-99 +32 (53) 678-56-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANDERS ENGIN. & TECHN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANDERS ENGIN. & TECHN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANDERS ENGIN. & TECHN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANDERS ENGIN. & TECHN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANDERS ENGIN. & TECHN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANDERS ENGIN. & TECHN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANDERS ENGIN. & TECHN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANDERS ENGIN. & TECHN.
Products information FLANDERS ENGIN. & TECHN.

BTW identificatienummer (tax): BE03007751464
Ondernemingsnummer: 5818878173
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLANDERS ENGIN. & TECHN. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANDERS ENGIN. & TECHN.
(Get full report from official database of BE for FLANDERS ENGIN. & TECHN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANDERS ENGIN. & TECHN.
Addition kinds of activities for FLANDERS ENGIN. & TECHN.

20230303. Gedroogde melk | Dried milk
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
24930403. Dakplaat, onverzadigd | Roofing board, unsaturated
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)
76290302. Telefoon reparatie | Telephone set repair
87420204. Personeel management consultant | Personnel management consultant

Werken bij FLANDERS ENGIN. & TECHN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANDERS ENGIN. & TECHN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANDERS ENGIN. & TECHN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANDERS ENGIN. & TECHN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van FLANDERS ENGIN. & TECHN. in sociale netwerken
Look for responds of FLANDERS ENGIN. & TECHN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANDERS ENGIN. & TECHN.. Laat een reactie achter voor FLANDERS ENGIN. & TECHN.. FLANDERS ENGIN. & TECHN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANDERS ENGIN. & TECHN.. Leave a respond for FLANDERS ENGIN. & TECHN.. FLANDERS ENGIN. & TECHN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANDERS ENGIN. & TECHN. op de google maps. Adres en contacten FLANDERS ENGIN. & TECHN.
Location of FLANDERS ENGIN. & TECHN. on the google maps. Address and contacts of FLANDERS ENGIN. & TECHN.

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANDERS ENGIN. & TECHN. FLANDERS ENGIN. & TECHN.: MEETING | JEAN VANPEVENAEYGE | Gardenia | J. JENNEKENS | RIKA HEYLEN

Other related companies as FLANDERS ENGIN. & TECHN.: MEETING | JEAN VANPEVENAEYGE | Gardenia | J. JENNEKENS | RIKA HEYLEN

FLANDERS ENGIN. & TECHN. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANDERS ENGIN. & TECHN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03007751464. Het bedrijf FLANDERS ENGIN. & TECHN. bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 152; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Producten gemaakt in FLANDERS ENGIN. & TECHN. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANDERS ENGIN. & TECHN. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANDERS ENGIN. & TECHN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANDERS ENGIN. & TECHN., openstaande posities, locatie van FLANDERS ENGIN. & TECHN. op de kaart.

FLANDERS ENGIN. & TECHN. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANDERS ENGIN. & TECHN., company assigned to the tax number BE03007751464. The company FLANDERS ENGIN. & TECHN. is located at the address: BRUGSESTEENWEG 152; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Products created in FLANDERS ENGIN. & TECHN. were not found.
The main activity of FLANDERS ENGIN. & TECHN. is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANDERS ENGIN. & TECHN. is not available. You also can look at reviews of FLANDERS ENGIN. & TECHN., open positions, location of FLANDERS ENGIN. & TECHN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANDERS ENGIN. & TECHN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANDERS ENGIN. & TECHN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANDERS ENGIN. & TECHN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANDERS ENGIN. & TECHN., employees, financial statistics.