A.R.C. REPAIR CENTER

Contactgegevens A.R.C. REPAIR CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.R.C. REPAIR CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.R.C. REPAIR CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 108B; 4122; NEUPRE, België

Telefoon (phone): 43805110 (+32-43805110) 43805110 (+32-43805110)

Fax (fax): +32 (87) 247-59-86 +32 (87) 247-59-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.R.C. REPAIR CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.R.C. REPAIR CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.R.C. REPAIR CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.R.C. REPAIR CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.R.C. REPAIR CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.R.C. REPAIR CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.R.C. REPAIR CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.R.C. REPAIR CENTER
Products information A.R.C. REPAIR CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05523345947
Ondernemingsnummer: 2057983398
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in A.R.C. REPAIR CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.R.C. REPAIR CENTER
(Get full report from official database of BE for A.R.C. REPAIR CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.R.C. REPAIR CENTER
Addition kinds of activities for A.R.C. REPAIR CENTER

209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
24419901. Carrier bakken, hout | Carrier trays, wood
35110103. Stoomturbine generator set units, compleet | Steam turbine generator set units, complete
35790102. Adresserende machines, borden en bordsposanten | Addressing machines, plates and plate embossers
36340305. Ventilators, elektrisch: vloer | Fans, electric: floor
83220102. Ouderdomsbijstand | Old age assistance

Werken bij A.R.C. REPAIR CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.R.C. REPAIR CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.R.C. REPAIR CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.R.C. REPAIR CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • STUDENTENJOB VERPLEGING * VERZORGING (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: WZC DE ZILVERLINDE

    Type: Studentenjob

    Algemene verzorging van onze bewoners in het Woon Zorg Centrum .

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van A.R.C. REPAIR CENTER in sociale netwerken
Look for responds of A.R.C. REPAIR CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.R.C. REPAIR CENTER. Laat een reactie achter voor A.R.C. REPAIR CENTER. A.R.C. REPAIR CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.R.C. REPAIR CENTER. Leave a respond for A.R.C. REPAIR CENTER. A.R.C. REPAIR CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.R.C. REPAIR CENTER op de google maps. Adres en contacten A.R.C. REPAIR CENTER
Location of A.R.C. REPAIR CENTER on the google maps. Address and contacts of A.R.C. REPAIR CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come A.R.C. REPAIR CENTER A.R.C. REPAIR CENTER: FERSON | ETS MEUNERIE BERNARD | Mouscron Logistics SA | J. CRISMER | HUNKEM?LLER

Other related companies as A.R.C. REPAIR CENTER: FERSON | ETS MEUNERIE BERNARD | Mouscron Logistics SA | J. CRISMER | HUNKEM?LLER

A.R.C. REPAIR CENTER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.R.C. REPAIR CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523345947. Het bedrijf A.R.C. REPAIR CENTER bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 108B; 4122; NEUPRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Producten gemaakt in A.R.C. REPAIR CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.R.C. REPAIR CENTER is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.R.C. REPAIR CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.R.C. REPAIR CENTER, openstaande posities, locatie van A.R.C. REPAIR CENTER op de kaart.

A.R.C. REPAIR CENTER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.R.C. REPAIR CENTER, company assigned to the tax number BE05523345947. The company A.R.C. REPAIR CENTER is located at the address: GRAND'ROUTE 108B; 4122; NEUPRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Products created in A.R.C. REPAIR CENTER were not found.
The main activity of A.R.C. REPAIR CENTER is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.R.C. REPAIR CENTER is not available. You also can look at reviews of A.R.C. REPAIR CENTER, open positions, location of A.R.C. REPAIR CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.R.C. REPAIR CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.R.C. REPAIR CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.R.C. REPAIR CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.R.C. REPAIR CENTER, employees, financial statistics.