R.V. TECH KARTING

Contactgegevens R.V. TECH KARTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.V. TECH KARTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.V. TECH KARTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ESSARTS 15; 6230; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71842318 (+32-71842318) 71842318 (+32-71842318)

Fax (fax): +32 (53) 309-53-25 +32 (53) 309-53-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.V. TECH KARTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.V. TECH KARTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.V. TECH KARTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.V. TECH KARTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.V. TECH KARTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.V. TECH KARTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.V. TECH KARTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.V. TECH KARTING
Products information R.V. TECH KARTING

BTW identificatienummer (tax): BE02495239257
Ondernemingsnummer: 9320770263
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in R.V. TECH KARTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.V. TECH KARTING
(Get full report from official database of BE for R.V. TECH KARTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.V. TECH KARTING
Addition kinds of activities for R.V. TECH KARTING

7631. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
8611. Bedrijfsverenigingen | Business associations
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
30890308. Fittings voor pijp, kunststof | Fittings for pipe, plastics
36639911. Studio apparatuur, radio en televisie uitzending | Studio equipment, radio and television broadcasting
39659903. Haken, gehaakt | Hooks, crochet

Werken bij R.V. TECH KARTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.V. TECH KARTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.V. TECH KARTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.V. TECH KARTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van R.V. TECH KARTING in sociale netwerken
Look for responds of R.V. TECH KARTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.V. TECH KARTING. Laat een reactie achter voor R.V. TECH KARTING. R.V. TECH KARTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.V. TECH KARTING. Leave a respond for R.V. TECH KARTING. R.V. TECH KARTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.V. TECH KARTING op de google maps. Adres en contacten R.V. TECH KARTING
Location of R.V. TECH KARTING on the google maps. Address and contacts of R.V. TECH KARTING

Andere gerelateerde bedrijven als come R.V. TECH KARTING R.V. TECH KARTING: HUIS JUST NICE | HELMUTH VEIDERS | JAN VERSCHUEREN | SYLVAIN HYNDRIKX | PHARMACIE LERUTH

Other related companies as R.V. TECH KARTING: HUIS JUST NICE | HELMUTH VEIDERS | JAN VERSCHUEREN | SYLVAIN HYNDRIKX | PHARMACIE LERUTH

R.V. TECH KARTING is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.V. TECH KARTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02495239257. Het bedrijf R.V. TECH KARTING bevindt zich op het adres: RUE DES ESSARTS 15; 6230; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in R.V. TECH KARTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.V. TECH KARTING is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.V. TECH KARTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.V. TECH KARTING, openstaande posities, locatie van R.V. TECH KARTING op de kaart.

R.V. TECH KARTING is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.V. TECH KARTING, company assigned to the tax number BE02495239257. The company R.V. TECH KARTING is located at the address: RUE DES ESSARTS 15; 6230; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen. Products created in R.V. TECH KARTING were not found.
The main activity of R.V. TECH KARTING is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of R.V. TECH KARTING is not available. You also can look at reviews of R.V. TECH KARTING, open positions, location of R.V. TECH KARTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.V. TECH KARTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.V. TECH KARTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.V. TECH KARTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.V. TECH KARTING, employees, financial statistics.