YVES VANDEKENDELAERE

Contactgegevens YVES VANDEKENDELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES VANDEKENDELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES VANDEKENDELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST.ELOOIS-WINKELSESTRAAT 129BE; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51244295 (+32-51244295) 51244295 (+32-51244295)

Fax (fax): +32 (61) 747-10-53 +32 (61) 747-10-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES VANDEKENDELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES VANDEKENDELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES VANDEKENDELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES VANDEKENDELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES VANDEKENDELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES VANDEKENDELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES VANDEKENDELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES VANDEKENDELAERE
Products information YVES VANDEKENDELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE05705444335
Ondernemingsnummer: 4488983154
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in YVES VANDEKENDELAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES VANDEKENDELAERE
(Get full report from official database of BE for YVES VANDEKENDELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES VANDEKENDELAERE
Addition kinds of activities for YVES VANDEKENDELAERE

9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand
73799901. Diskette duplicatiedienst | Diskette duplicating service

Werken bij YVES VANDEKENDELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES VANDEKENDELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES VANDEKENDELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES VANDEKENDELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van YVES VANDEKENDELAERE in sociale netwerken
Look for responds of YVES VANDEKENDELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES VANDEKENDELAERE. Laat een reactie achter voor YVES VANDEKENDELAERE. YVES VANDEKENDELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES VANDEKENDELAERE. Leave a respond for YVES VANDEKENDELAERE. YVES VANDEKENDELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES VANDEKENDELAERE op de google maps. Adres en contacten YVES VANDEKENDELAERE
Location of YVES VANDEKENDELAERE on the google maps. Address and contacts of YVES VANDEKENDELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES VANDEKENDELAERE YVES VANDEKENDELAERE: FONDERIE ET MECANIQUE DE LA SAMBRE SA | LIBERALE MUTUALITEIT | Arli Import Export NV | Bondroit F SPRL | FTP Belgium

Other related companies as YVES VANDEKENDELAERE: FONDERIE ET MECANIQUE DE LA SAMBRE SA | LIBERALE MUTUALITEIT | Arli Import Export NV | Bondroit F SPRL | FTP Belgium

YVES VANDEKENDELAERE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES VANDEKENDELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05705444335. Het bedrijf YVES VANDEKENDELAERE bevindt zich op het adres: ST.ELOOIS-WINKELSESTRAAT 129BE; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in YVES VANDEKENDELAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVES VANDEKENDELAERE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES VANDEKENDELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES VANDEKENDELAERE, openstaande posities, locatie van YVES VANDEKENDELAERE op de kaart.

YVES VANDEKENDELAERE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES VANDEKENDELAERE, company assigned to the tax number BE05705444335. The company YVES VANDEKENDELAERE is located at the address: ST.ELOOIS-WINKELSESTRAAT 129BE; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in YVES VANDEKENDELAERE were not found.
The main activity of YVES VANDEKENDELAERE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES VANDEKENDELAERE is not available. You also can look at reviews of YVES VANDEKENDELAERE, open positions, location of YVES VANDEKENDELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES VANDEKENDELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES VANDEKENDELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES VANDEKENDELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES VANDEKENDELAERE, employees, financial statistics.