WETTERAUTO BVBA LOCQUET

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • WETTERAUTO BVBA LOCQUET
Private companiesHealth Services • WETTERAUTO BVBA LOCQUET

Contactgegevens WETTERAUTO BVBA LOCQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WETTERAUTO BVBA LOCQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

WETTERAUTO BVBA LOCQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWATRECHTSTEENWEG 150-152; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93693179 (+32-93693179) 93693179 (+32-93693179)

Fax (fax): +32 (87) 590-96-53 +32 (87) 590-96-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WETTERAUTO BVBA LOCQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WETTERAUTO BVBA LOCQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WETTERAUTO BVBA LOCQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WETTERAUTO BVBA LOCQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WETTERAUTO BVBA LOCQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WETTERAUTO BVBA LOCQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WETTERAUTO BVBA LOCQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WETTERAUTO BVBA LOCQUET
Products information WETTERAUTO BVBA LOCQUET

BTW identificatienummer (tax): BE01236480712
Ondernemingsnummer: 7272094726
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in WETTERAUTO BVBA LOCQUET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WETTERAUTO BVBA LOCQUET
(Get full report from official database of BE for WETTERAUTO BVBA LOCQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor WETTERAUTO BVBA LOCQUET
Addition kinds of activities for WETTERAUTO BVBA LOCQUET

074199. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
22111101. Awning stripes, katoen | Awning stripes, cotton
31429900. Huis slippers, nec | House slippers, nec
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
39499906. Handschoenen, sport en atletiek: boksen, handbal, enz. | Gloves, sport and athletic: boxing, handball, etc.

Werken bij WETTERAUTO BVBA LOCQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WETTERAUTO BVBA LOCQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WETTERAUTO BVBA LOCQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WETTERAUTO BVBA LOCQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmechanicien M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Vrachtwagenmechanicien M/V. Je gaat voornamelijk instaan voor mechanische herstellingen zoals het vervangen van de banden en de remmen, olie vervangen, herstellingen aan trailers, ...

  • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Jobstudent Frituurhulp (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOBMATCH nv

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Tongeren, zijn wij op zoek naar een jobstudent.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van WETTERAUTO BVBA LOCQUET in sociale netwerken
Look for responds of WETTERAUTO BVBA LOCQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor WETTERAUTO BVBA LOCQUET. Laat een reactie achter voor WETTERAUTO BVBA LOCQUET. WETTERAUTO BVBA LOCQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WETTERAUTO BVBA LOCQUET. Leave a respond for WETTERAUTO BVBA LOCQUET. WETTERAUTO BVBA LOCQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WETTERAUTO BVBA LOCQUET op de google maps. Adres en contacten WETTERAUTO BVBA LOCQUET
Location of WETTERAUTO BVBA LOCQUET on the google maps. Address and contacts of WETTERAUTO BVBA LOCQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come WETTERAUTO BVBA LOCQUET WETTERAUTO BVBA LOCQUET: OMNIPACK REYNIERS BVBA | Maaskade Bevrachters Belgium NV | Olga | EMONTSPOOL A. | PREAT

Other related companies as WETTERAUTO BVBA LOCQUET: OMNIPACK REYNIERS BVBA | Maaskade Bevrachters Belgium NV | Olga | EMONTSPOOL A. | PREAT

WETTERAUTO BVBA LOCQUET is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WETTERAUTO BVBA LOCQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01236480712. Het bedrijf WETTERAUTO BVBA LOCQUET bevindt zich op het adres: KWATRECHTSTEENWEG 150-152; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in WETTERAUTO BVBA LOCQUET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WETTERAUTO BVBA LOCQUET is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WETTERAUTO BVBA LOCQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WETTERAUTO BVBA LOCQUET, openstaande posities, locatie van WETTERAUTO BVBA LOCQUET op de kaart.

WETTERAUTO BVBA LOCQUET is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is WETTERAUTO BVBA LOCQUET, company assigned to the tax number BE01236480712. The company WETTERAUTO BVBA LOCQUET is located at the address: KWATRECHTSTEENWEG 150-152; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in WETTERAUTO BVBA LOCQUET were not found.
The main activity of WETTERAUTO BVBA LOCQUET is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WETTERAUTO BVBA LOCQUET is not available. You also can look at reviews of WETTERAUTO BVBA LOCQUET, open positions, location of WETTERAUTO BVBA LOCQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WETTERAUTO BVBA LOCQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WETTERAUTO BVBA LOCQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WETTERAUTO BVBA LOCQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WETTERAUTO BVBA LOCQUET, employees, financial statistics.