TUNINGCENTER EXTREME

Contactgegevens TUNINGCENTER EXTREME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUNINGCENTER EXTREME: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUNINGCENTER EXTREME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN FABIOLASTRAAT 163; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 476724793 (+32-476724793) 476724793 (+32-476724793)

Fax (fax): +32 (58) 497-82-71 +32 (58) 497-82-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUNINGCENTER EXTREME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUNINGCENTER EXTREME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUNINGCENTER EXTREME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUNINGCENTER EXTREME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUNINGCENTER EXTREME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUNINGCENTER EXTREME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUNINGCENTER EXTREME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUNINGCENTER EXTREME
Products information TUNINGCENTER EXTREME

BTW identificatienummer (tax): BE09118621826
Ondernemingsnummer: 8977722167
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in TUNINGCENTER EXTREME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUNINGCENTER EXTREME
(Get full report from official database of BE for TUNINGCENTER EXTREME)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUNINGCENTER EXTREME
Addition kinds of activities for TUNINGCENTER EXTREME

369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
24319901. Haken, hout | Brackets, wood
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air
59990605. Mobiele telefoons en apparatuur | Mobile telephones and equipment

Werken bij TUNINGCENTER EXTREME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUNINGCENTER EXTREME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUNINGCENTER EXTREME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUNINGCENTER EXTREME. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van TUNINGCENTER EXTREME in sociale netwerken
Look for responds of TUNINGCENTER EXTREME in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUNINGCENTER EXTREME. Laat een reactie achter voor TUNINGCENTER EXTREME. TUNINGCENTER EXTREME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUNINGCENTER EXTREME. Leave a respond for TUNINGCENTER EXTREME. TUNINGCENTER EXTREME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUNINGCENTER EXTREME op de google maps. Adres en contacten TUNINGCENTER EXTREME
Location of TUNINGCENTER EXTREME on the google maps. Address and contacts of TUNINGCENTER EXTREME

Andere gerelateerde bedrijven als come TUNINGCENTER EXTREME TUNINGCENTER EXTREME: FLCASSIS SA | Lauwereys Karen | Gutenberg | NOVYTA | DE NAEYER JEAN-PAUL

Other related companies as TUNINGCENTER EXTREME: FLCASSIS SA | Lauwereys Karen | Gutenberg | NOVYTA | DE NAEYER JEAN-PAUL

TUNINGCENTER EXTREME is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUNINGCENTER EXTREME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09118621826. Het bedrijf TUNINGCENTER EXTREME bevindt zich op het adres: KONINGIN FABIOLASTRAAT 163; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in TUNINGCENTER EXTREME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUNINGCENTER EXTREME is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUNINGCENTER EXTREME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUNINGCENTER EXTREME, openstaande posities, locatie van TUNINGCENTER EXTREME op de kaart.

TUNINGCENTER EXTREME is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUNINGCENTER EXTREME, company assigned to the tax number BE09118621826. The company TUNINGCENTER EXTREME is located at the address: KONINGIN FABIOLASTRAAT 163; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in TUNINGCENTER EXTREME were not found.
The main activity of TUNINGCENTER EXTREME is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TUNINGCENTER EXTREME is not available. You also can look at reviews of TUNINGCENTER EXTREME, open positions, location of TUNINGCENTER EXTREME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUNINGCENTER EXTREME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUNINGCENTER EXTREME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUNINGCENTER EXTREME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUNINGCENTER EXTREME, employees, financial statistics.