MINI-SHOP

Contactgegevens MINI-SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MINI-SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

MINI-SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMMELSTRAAT 79; 8956; HEUVELLAND, België

Telefoon (phone): 57445757 (+32-57445757) 57445757 (+32-57445757)

Fax (fax): +32 (82) 663-97-76 +32 (82) 663-97-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MINI-SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MINI-SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MINI-SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MINI-SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MINI-SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MINI-SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MINI-SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MINI-SHOP
Products information MINI-SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE01137054443
Ondernemingsnummer: 9745666503
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MINI-SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MINI-SHOP
(Get full report from official database of BE for MINI-SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor MINI-SHOP
Addition kinds of activities for MINI-SHOP

9121. Wetgevende instanties | Legislative bodies
382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
944100. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment
51370409. Middelen: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Mittens: women's, children's, and infants'
82499906. Reisagentschool | Travel agent school
83229904. Reishulp | Travelers' aid

Werken bij MINI-SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MINI-SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MINI-SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MINI-SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van MINI-SHOP in sociale netwerken
Look for responds of MINI-SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor MINI-SHOP. Laat een reactie achter voor MINI-SHOP. MINI-SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MINI-SHOP. Leave a respond for MINI-SHOP. MINI-SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MINI-SHOP op de google maps. Adres en contacten MINI-SHOP
Location of MINI-SHOP on the google maps. Address and contacts of MINI-SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come MINI-SHOP MINI-SHOP: FREHENCAR | LUC DE WITTE | E. BIAR | CARINE PHILIPPE | De Pooter Annemie

Other related companies as MINI-SHOP: FREHENCAR | LUC DE WITTE | E. BIAR | CARINE PHILIPPE | De Pooter Annemie

MINI-SHOP is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MINI-SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01137054443. Het bedrijf MINI-SHOP bevindt zich op het adres: KEMMELSTRAAT 79; 8956; HEUVELLAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in MINI-SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MINI-SHOP is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MINI-SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MINI-SHOP, openstaande posities, locatie van MINI-SHOP op de kaart.

MINI-SHOP is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MINI-SHOP, company assigned to the tax number BE01137054443. The company MINI-SHOP is located at the address: KEMMELSTRAAT 79; 8956; HEUVELLAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in MINI-SHOP were not found.
The main activity of MINI-SHOP is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MINI-SHOP is not available. You also can look at reviews of MINI-SHOP, open positions, location of MINI-SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MINI-SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MINI-SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MINI-SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MINI-SHOP, employees, financial statistics.