M.P. CENTRE AUTO-PNEUS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • M.P. CENTRE AUTO-PNEUS
Private companiesReal Estate • M.P. CENTRE AUTO-PNEUS

Contactgegevens M.P. CENTRE AUTO-PNEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.P. CENTRE AUTO-PNEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.P. CENTRE AUTO-PNEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 1C; 6041; GOSSELIES, België

Telefoon (phone): 71370797 (+32-71370797) 71370797 (+32-71370797)

Fax (fax): +32 (16) 948-11-22 +32 (16) 948-11-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.P. CENTRE AUTO-PNEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.P. CENTRE AUTO-PNEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.P. CENTRE AUTO-PNEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.P. CENTRE AUTO-PNEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.P. CENTRE AUTO-PNEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.P. CENTRE AUTO-PNEUS
Products information M.P. CENTRE AUTO-PNEUS

BTW identificatienummer (tax): BE09459197998
Ondernemingsnummer: 3438415527
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in M.P. CENTRE AUTO-PNEUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.P. CENTRE AUTO-PNEUS
(Get full report from official database of BE for M.P. CENTRE AUTO-PNEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.P. CENTRE AUTO-PNEUS
Addition kinds of activities for M.P. CENTRE AUTO-PNEUS

329100. Schuurproducten | Abrasive products
373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
14999921. Wollastoniet mijnbouw | Wollastonite mining
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library

Werken bij M.P. CENTRE AUTO-PNEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.P. CENTRE AUTO-PNEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.P. CENTRE AUTO-PNEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.P. CENTRE AUTO-PNEUS. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van M.P. CENTRE AUTO-PNEUS in sociale netwerken
Look for responds of M.P. CENTRE AUTO-PNEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.P. CENTRE AUTO-PNEUS. Laat een reactie achter voor M.P. CENTRE AUTO-PNEUS. M.P. CENTRE AUTO-PNEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.P. CENTRE AUTO-PNEUS. Leave a respond for M.P. CENTRE AUTO-PNEUS. M.P. CENTRE AUTO-PNEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.P. CENTRE AUTO-PNEUS op de google maps. Adres en contacten M.P. CENTRE AUTO-PNEUS
Location of M.P. CENTRE AUTO-PNEUS on the google maps. Address and contacts of M.P. CENTRE AUTO-PNEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come M.P. CENTRE AUTO-PNEUS M.P. CENTRE AUTO-PNEUS: RAIMONDO SALOMONE | Allo Débouchage Sintobin | DEWAELE PRODUCT DESIGN | V.C. GROVO | FRAN?OISE MASSON

Other related companies as M.P. CENTRE AUTO-PNEUS: RAIMONDO SALOMONE | Allo Débouchage Sintobin | DEWAELE PRODUCT DESIGN | V.C. GROVO | FRAN?OISE MASSON

M.P. CENTRE AUTO-PNEUS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09459197998. Het bedrijf M.P. CENTRE AUTO-PNEUS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 1C; 6041; GOSSELIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in M.P. CENTRE AUTO-PNEUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.P. CENTRE AUTO-PNEUS is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.P. CENTRE AUTO-PNEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, openstaande posities, locatie van M.P. CENTRE AUTO-PNEUS op de kaart.

M.P. CENTRE AUTO-PNEUS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, company assigned to the tax number BE09459197998. The company M.P. CENTRE AUTO-PNEUS is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 1C; 6041; GOSSELIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in M.P. CENTRE AUTO-PNEUS were not found.
The main activity of M.P. CENTRE AUTO-PNEUS is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M.P. CENTRE AUTO-PNEUS is not available. You also can look at reviews of M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, open positions, location of M.P. CENTRE AUTO-PNEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.P. CENTRE AUTO-PNEUS, employees, financial statistics.