GARAGE LATHOUWERS & ZOON

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • GARAGE LATHOUWERS & ZOON
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • GARAGE LATHOUWERS & ZOON

Contactgegevens GARAGE LATHOUWERS & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE LATHOUWERS & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE LATHOUWERS & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLT 72; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89411220 (+32-89411220) 89411220 (+32-89411220)

Fax (fax): +32 (15) 898-38-75 +32 (15) 898-38-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE LATHOUWERS & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE LATHOUWERS & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE LATHOUWERS & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE LATHOUWERS & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE LATHOUWERS & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE LATHOUWERS & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE LATHOUWERS & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE LATHOUWERS & ZOON
Products information GARAGE LATHOUWERS & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE05558502197
Ondernemingsnummer: 5608764648
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GARAGE LATHOUWERS & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE LATHOUWERS & ZOON
(Get full report from official database of BE for GARAGE LATHOUWERS & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE LATHOUWERS & ZOON
Addition kinds of activities for GARAGE LATHOUWERS & ZOON

594106. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
731901. Transit reclame diensten | Transit advertising services
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
36639909. Satellieten, communicatie | Satellites, communications
59939903. Pijpwinkel | Pipe store

Werken bij GARAGE LATHOUWERS & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE LATHOUWERS & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE LATHOUWERS & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE LATHOUWERS & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van GARAGE LATHOUWERS & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE LATHOUWERS & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE LATHOUWERS & ZOON. Laat een reactie achter voor GARAGE LATHOUWERS & ZOON. GARAGE LATHOUWERS & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE LATHOUWERS & ZOON. Leave a respond for GARAGE LATHOUWERS & ZOON. GARAGE LATHOUWERS & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE LATHOUWERS & ZOON op de google maps. Adres en contacten GARAGE LATHOUWERS & ZOON
Location of GARAGE LATHOUWERS & ZOON on the google maps. Address and contacts of GARAGE LATHOUWERS & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE LATHOUWERS & ZOON GARAGE LATHOUWERS & ZOON: JOZEF DE COCK | C.A.S. | MASCAUX | HELENA DE GRAEF | LETTERQUICK

Other related companies as GARAGE LATHOUWERS & ZOON: JOZEF DE COCK | C.A.S. | MASCAUX | HELENA DE GRAEF | LETTERQUICK

GARAGE LATHOUWERS & ZOON is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE LATHOUWERS & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05558502197. Het bedrijf GARAGE LATHOUWERS & ZOON bevindt zich op het adres: HOLT 72; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in GARAGE LATHOUWERS & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE LATHOUWERS & ZOON is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE LATHOUWERS & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE LATHOUWERS & ZOON, openstaande posities, locatie van GARAGE LATHOUWERS & ZOON op de kaart.

GARAGE LATHOUWERS & ZOON is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE LATHOUWERS & ZOON, company assigned to the tax number BE05558502197. The company GARAGE LATHOUWERS & ZOON is located at the address: HOLT 72; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in GARAGE LATHOUWERS & ZOON were not found.
The main activity of GARAGE LATHOUWERS & ZOON is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE LATHOUWERS & ZOON is not available. You also can look at reviews of GARAGE LATHOUWERS & ZOON, open positions, location of GARAGE LATHOUWERS & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE LATHOUWERS & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE LATHOUWERS & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE LATHOUWERS & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE LATHOUWERS & ZOON, employees, financial statistics.