Shizuoka Bank (Europe) SA/NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Shizuoka Bank (Europe) SA/NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Shizuoka Bank (Europe) SA/NV

Contactgegevens Shizuoka Bank (Europe) SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Shizuoka Bank (Europe) SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Shizuoka Bank (Europe) SA/NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bte 13, Avenue Louise 283, 1050 Brussels 5, België

Telefoon (phone): +32 2 6460470 +32 2 6460470

Fax (fax): +32 2 6462462 +32 2 6462462

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Shizuoka Bank (Europe) SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Shizuoka Bank (Europe) SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Shizuoka Bank (Europe) SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Shizuoka Bank (Europe) SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Shizuoka Bank (Europe) SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Shizuoka Bank (Europe) SA/NV
Products information Shizuoka Bank (Europe) SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE09555053710
Ondernemingsnummer: 1799530029
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Shizuoka Bank (Europe) SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Shizuoka Bank (Europe) SA/NV
(Get full report from official database of BE for Shizuoka Bank (Europe) SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Shizuoka Bank (Europe) SA/NV
Addition kinds of activities for Shizuoka Bank (Europe) SA/NV

874100. Management diensten | Management services
899902. Kunstgerelateerde diensten | Art related services
22599900. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
24499900. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
28199902. Chemische stoffen, hoge zuiverheid: verfijnd van technische kwaliteit | Chemicals, high purity: refined from technical grade
39140404. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Flatware, plated (all metals)
75380100. Motor reparatie | Engine repair
91310400. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government

Werken bij Shizuoka Bank (Europe) SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Shizuoka Bank (Europe) SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Shizuoka Bank (Europe) SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Shizuoka Bank (Europe) SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: CALLEWAERT WIM

    Type: Studentenjob

    In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Shizuoka Bank (Europe) SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of Shizuoka Bank (Europe) SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Shizuoka Bank (Europe) SA/NV. Laat een reactie achter voor Shizuoka Bank (Europe) SA/NV. Shizuoka Bank (Europe) SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Shizuoka Bank (Europe) SA/NV. Leave a respond for Shizuoka Bank (Europe) SA/NV. Shizuoka Bank (Europe) SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Shizuoka Bank (Europe) SA/NV op de google maps. Adres en contacten Shizuoka Bank (Europe) SA/NV
Location of Shizuoka Bank (Europe) SA/NV on the google maps. Address and contacts of Shizuoka Bank (Europe) SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Shizuoka Bank (Europe) SA/NV Shizuoka Bank (Europe) SA/NV: LEON SERVAES | Moens J-P | CHRISTOPHE WAERZEGGERS | CONTINENTAL MARKETING COMPANY NV | BUREAU ANJAC

Other related companies as Shizuoka Bank (Europe) SA/NV: LEON SERVAES | Moens J-P | CHRISTOPHE WAERZEGGERS | CONTINENTAL MARKETING COMPANY NV | BUREAU ANJAC

Shizuoka Bank (Europe) SA/NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09555053710. Het bedrijf Shizuoka Bank (Europe) SA/NV bevindt zich op het adres: Bte 13, Avenue Louise 283, 1050 Brussels 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in Shizuoka Bank (Europe) SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Shizuoka Bank (Europe) SA/NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Shizuoka Bank (Europe) SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, openstaande posities, locatie van Shizuoka Bank (Europe) SA/NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Shizuoka Bank (Europe) SA/NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, company assigned to the tax number BE09555053710. The company Shizuoka Bank (Europe) SA/NV is located at the address: Bte 13, Avenue Louise 283, 1050 Brussels 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is banks. Products created in Shizuoka Bank (Europe) SA/NV were not found.
The main activity of Shizuoka Bank (Europe) SA/NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Shizuoka Bank (Europe) SA/NV is not available. You also can look at reviews of Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, open positions, location of Shizuoka Bank (Europe) SA/NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Shizuoka Bank (Europe) SA/NV, employees, financial statistics.