ERQUELINNES PNEUS

Contactgegevens ERQUELINNES PNEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERQUELINNES PNEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERQUELINNES PNEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOTRE-DAME 6; 6560; ERQUELINNES, België

Telefoon (phone): 71554104 (+32-71554104) 71554104 (+32-71554104)

Fax (fax): +32 (69) 888-65-44 +32 (69) 888-65-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERQUELINNES PNEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERQUELINNES PNEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERQUELINNES PNEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERQUELINNES PNEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERQUELINNES PNEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERQUELINNES PNEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERQUELINNES PNEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERQUELINNES PNEUS
Products information ERQUELINNES PNEUS

BTW identificatienummer (tax): BE08932952880
Ondernemingsnummer: 7381408691
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ERQUELINNES PNEUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERQUELINNES PNEUS
(Get full report from official database of BE for ERQUELINNES PNEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERQUELINNES PNEUS
Addition kinds of activities for ERQUELINNES PNEUS

336502. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
23919900. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
34499902. Gordijnmuren voor gebouwen, staal | Curtain walls for buildings, steel

Werken bij ERQUELINNES PNEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERQUELINNES PNEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERQUELINNES PNEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERQUELINNES PNEUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van ERQUELINNES PNEUS in sociale netwerken
Look for responds of ERQUELINNES PNEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERQUELINNES PNEUS. Laat een reactie achter voor ERQUELINNES PNEUS. ERQUELINNES PNEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERQUELINNES PNEUS. Leave a respond for ERQUELINNES PNEUS. ERQUELINNES PNEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERQUELINNES PNEUS op de google maps. Adres en contacten ERQUELINNES PNEUS
Location of ERQUELINNES PNEUS on the google maps. Address and contacts of ERQUELINNES PNEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERQUELINNES PNEUS ERQUELINNES PNEUS: KATHY SAGAERT (AAN HUIS) | "O" Wind | P. DE TAYE | LEGRAND | Kellens Consulting personeelauditors

Other related companies as ERQUELINNES PNEUS: KATHY SAGAERT (AAN HUIS) | "O" Wind | P. DE TAYE | LEGRAND | Kellens Consulting personeelauditors

ERQUELINNES PNEUS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERQUELINNES PNEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932952880. Het bedrijf ERQUELINNES PNEUS bevindt zich op het adres: RUE NOTRE-DAME 6; 6560; ERQUELINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in ERQUELINNES PNEUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERQUELINNES PNEUS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERQUELINNES PNEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERQUELINNES PNEUS, openstaande posities, locatie van ERQUELINNES PNEUS op de kaart.

ERQUELINNES PNEUS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERQUELINNES PNEUS, company assigned to the tax number BE08932952880. The company ERQUELINNES PNEUS is located at the address: RUE NOTRE-DAME 6; 6560; ERQUELINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in ERQUELINNES PNEUS were not found.
The main activity of ERQUELINNES PNEUS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ERQUELINNES PNEUS is not available. You also can look at reviews of ERQUELINNES PNEUS, open positions, location of ERQUELINNES PNEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERQUELINNES PNEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERQUELINNES PNEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERQUELINNES PNEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERQUELINNES PNEUS, employees, financial statistics.