Record Bank CV

Contactgegevens Record Bank CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Record Bank CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Record Bank CV

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Rue Forgeur 17-19-21, 4000 Liège 1, Liège, België

Telefoon (phone): +32 4 2324747 +32 4 2324747

Fax (fax): +32 4 2324885 +32 4 2324885

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Record Bank CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Record Bank CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Record Bank CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Record Bank CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Record Bank CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Record Bank CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Record Bank CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Record Bank CV
Products information Record Bank CV

BTW identificatienummer (tax): BE02085998535
Ondernemingsnummer: 8065582275
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Record Bank CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Record Bank CV
(Get full report from official database of BE for Record Bank CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Record Bank CV
Addition kinds of activities for Record Bank CV

7536. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
22620203. Brandbestendig afwerking: kunstmatige en zijden breedweefsel | Fire resistance finishing: manmade and silk broadwoven
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
91110102. Voorzitterschap | Presidents' office

Werken bij Record Bank CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Record Bank CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Record Bank CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Record Bank CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Preventie Adviseur (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een preventieadviseur Bent u in het bezit van een attest preventieadviseur niveau 2? Administratieve opvolging en verslagen opmaken schrikken jou niet af Heeft u al een eerste werkervaring als preventieadviseur? Dan is dit de job die jij zoekt! Taken: * Werkplekinspecties * Organiseren opleidingen (vakbekwaamheid, EHBO, VCA basisopleiding, VCA leidinggevenden * Attesten goede uitvoering opvolgen * Analyse incidenten/ongevallen * Audit-opvolging * Update ricico-analyses * Stockbeheer * Opvolging kosten materieel : kosten en onderhoud oa. controle facturen * Nacalculatie werven (controle facturen – bonnen – bestellingen) * …

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

Zoek naar antwoorden van Record Bank CV in sociale netwerken
Look for responds of Record Bank CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Record Bank CV. Laat een reactie achter voor Record Bank CV. Record Bank CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Record Bank CV. Leave a respond for Record Bank CV. Record Bank CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Record Bank CV op de google maps. Adres en contacten Record Bank CV
Location of Record Bank CV on the google maps. Address and contacts of Record Bank CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Record Bank CV Record Bank CV: Club XV | SANI-CONFORT DEPANNAGE SPRL | Caesarshof Taverne | JAN FERLIN | Bourguignon

Other related companies as Record Bank CV: Club XV | SANI-CONFORT DEPANNAGE SPRL | Caesarshof Taverne | JAN FERLIN | Bourguignon

Record Bank CV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is Record Bank CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02085998535. Het bedrijf Record Bank CV bevindt zich op het adres: Rue Forgeur 17-19-21, 4000 Liège 1, Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in Record Bank CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Record Bank CV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Record Bank CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Record Bank CV, openstaande posities, locatie van Record Bank CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Record Bank CV is a company, that was registered 2014 in Liège region, Belgium. Full name of company is Record Bank CV, company assigned to the tax number BE02085998535. The company Record Bank CV is located at the address: Rue Forgeur 17-19-21, 4000 Liège 1, Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is banks. Products created in Record Bank CV were not found.
The main activity of Record Bank CV is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Record Bank CV is not available. You also can look at reviews of Record Bank CV, open positions, location of Record Bank CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Record Bank CV, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Record Bank CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Record Bank CV, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Record Bank CV, employees, financial statistics.