BANDENCENTR. DE BORGER P.

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • BANDENCENTR. DE BORGER P.
Private companiesNondepository Credit Institutions • BANDENCENTR. DE BORGER P.

Contactgegevens BANDENCENTR. DE BORGER P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANDENCENTR. DE BORGER P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANDENCENTR. DE BORGER P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARRESTRAAT 114; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93481093 (+32-93481093) 93481093 (+32-93481093)

Fax (fax): +32 (16) 318-12-75 +32 (16) 318-12-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANDENCENTR. DE BORGER P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANDENCENTR. DE BORGER P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANDENCENTR. DE BORGER P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANDENCENTR. DE BORGER P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANDENCENTR. DE BORGER P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANDENCENTR. DE BORGER P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANDENCENTR. DE BORGER P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANDENCENTR. DE BORGER P.
Products information BANDENCENTR. DE BORGER P.

BTW identificatienummer (tax): BE08473449707
Ondernemingsnummer: 1260650634
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BANDENCENTR. DE BORGER P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANDENCENTR. DE BORGER P.
(Get full report from official database of BE for BANDENCENTR. DE BORGER P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANDENCENTR. DE BORGER P.
Addition kinds of activities for BANDENCENTR. DE BORGER P.

021100. Rundvee veevoeders | Beef cattle feedlots
349903. Metalen ladders | Metal ladders
384205. Bandages en dressings | Bandages and dressings
27310104. Handboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Textbooks: publishing only, not printed on site
38299904. Compassen, magnetisch: draagbaar type | Compasses, magnetic: portable type
50829902. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers
51990300. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies

Werken bij BANDENCENTR. DE BORGER P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANDENCENTR. DE BORGER P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANDENCENTR. DE BORGER P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANDENCENTR. DE BORGER P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van BANDENCENTR. DE BORGER P. in sociale netwerken
Look for responds of BANDENCENTR. DE BORGER P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANDENCENTR. DE BORGER P.. Laat een reactie achter voor BANDENCENTR. DE BORGER P.. BANDENCENTR. DE BORGER P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANDENCENTR. DE BORGER P.. Leave a respond for BANDENCENTR. DE BORGER P.. BANDENCENTR. DE BORGER P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANDENCENTR. DE BORGER P. op de google maps. Adres en contacten BANDENCENTR. DE BORGER P.
Location of BANDENCENTR. DE BORGER P. on the google maps. Address and contacts of BANDENCENTR. DE BORGER P.

Andere gerelateerde bedrijven als come BANDENCENTR. DE BORGER P. BANDENCENTR. DE BORGER P.: Lupica C | GOOSSENS GUY - TRANSPORTS DEMENAGEMENTS | Piezema (De) | TH?R?SE DELVAUX | ET. ROMIGNON

Other related companies as BANDENCENTR. DE BORGER P.: Lupica C | GOOSSENS GUY - TRANSPORTS DEMENAGEMENTS | Piezema (De) | TH?R?SE DELVAUX | ET. ROMIGNON

BANDENCENTR. DE BORGER P. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANDENCENTR. DE BORGER P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08473449707. Het bedrijf BANDENCENTR. DE BORGER P. bevindt zich op het adres: KARRESTRAAT 114; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in BANDENCENTR. DE BORGER P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANDENCENTR. DE BORGER P. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANDENCENTR. DE BORGER P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANDENCENTR. DE BORGER P., openstaande posities, locatie van BANDENCENTR. DE BORGER P. op de kaart.

BANDENCENTR. DE BORGER P. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANDENCENTR. DE BORGER P., company assigned to the tax number BE08473449707. The company BANDENCENTR. DE BORGER P. is located at the address: KARRESTRAAT 114; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in BANDENCENTR. DE BORGER P. were not found.
The main activity of BANDENCENTR. DE BORGER P. is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BANDENCENTR. DE BORGER P. is not available. You also can look at reviews of BANDENCENTR. DE BORGER P., open positions, location of BANDENCENTR. DE BORGER P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANDENCENTR. DE BORGER P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANDENCENTR. DE BORGER P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANDENCENTR. DE BORGER P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANDENCENTR. DE BORGER P., employees, financial statistics.