AUTO ONDERDELEN BENATS

Contactgegevens AUTO ONDERDELEN BENATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO ONDERDELEN BENATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO ONDERDELEN BENATS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPESTRAAT 33; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 12454077 (+32-12454077) 12454077 (+32-12454077)

Fax (fax): +32 (19) 135-81-14 +32 (19) 135-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO ONDERDELEN BENATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO ONDERDELEN BENATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO ONDERDELEN BENATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO ONDERDELEN BENATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO ONDERDELEN BENATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO ONDERDELEN BENATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO ONDERDELEN BENATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO ONDERDELEN BENATS
Products information AUTO ONDERDELEN BENATS

BTW identificatienummer (tax): BE08633850097
Ondernemingsnummer: 1148590087
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in AUTO ONDERDELEN BENATS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO ONDERDELEN BENATS
(Get full report from official database of BE for AUTO ONDERDELEN BENATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO ONDERDELEN BENATS
Addition kinds of activities for AUTO ONDERDELEN BENATS

366100. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
38269915. Specifieke ion meetinstrumenten | Specific ion measuring instruments

Werken bij AUTO ONDERDELEN BENATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO ONDERDELEN BENATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO ONDERDELEN BENATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO ONDERDELEN BENATS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van AUTO ONDERDELEN BENATS in sociale netwerken
Look for responds of AUTO ONDERDELEN BENATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO ONDERDELEN BENATS. Laat een reactie achter voor AUTO ONDERDELEN BENATS. AUTO ONDERDELEN BENATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO ONDERDELEN BENATS. Leave a respond for AUTO ONDERDELEN BENATS. AUTO ONDERDELEN BENATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO ONDERDELEN BENATS op de google maps. Adres en contacten AUTO ONDERDELEN BENATS
Location of AUTO ONDERDELEN BENATS on the google maps. Address and contacts of AUTO ONDERDELEN BENATS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO ONDERDELEN BENATS AUTO ONDERDELEN BENATS: RETAIL DISTRIBUTION CONCEPTS SPRL | ROSERAIE REDOUT? | Brewaeys J | RIK GOFFIN | HUBERT PRINSEN

Other related companies as AUTO ONDERDELEN BENATS: RETAIL DISTRIBUTION CONCEPTS SPRL | ROSERAIE REDOUT? | Brewaeys J | RIK GOFFIN | HUBERT PRINSEN

AUTO ONDERDELEN BENATS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO ONDERDELEN BENATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633850097. Het bedrijf AUTO ONDERDELEN BENATS bevindt zich op het adres: PAPESTRAAT 33; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in AUTO ONDERDELEN BENATS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO ONDERDELEN BENATS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO ONDERDELEN BENATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO ONDERDELEN BENATS, openstaande posities, locatie van AUTO ONDERDELEN BENATS op de kaart.

AUTO ONDERDELEN BENATS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO ONDERDELEN BENATS, company assigned to the tax number BE08633850097. The company AUTO ONDERDELEN BENATS is located at the address: PAPESTRAAT 33; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in AUTO ONDERDELEN BENATS were not found.
The main activity of AUTO ONDERDELEN BENATS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO ONDERDELEN BENATS is not available. You also can look at reviews of AUTO ONDERDELEN BENATS, open positions, location of AUTO ONDERDELEN BENATS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO ONDERDELEN BENATS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO ONDERDELEN BENATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO ONDERDELEN BENATS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO ONDERDELEN BENATS, employees, financial statistics.