Plato GDR Nominee Services & Co

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Plato GDR Nominee Services & Co
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Plato GDR Nominee Services & Co

Contactgegevens Plato GDR Nominee Services & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plato GDR Nominee Services & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plato GDR Nominee Services & Co

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brussels, België

Telefoon (phone): +32 (67) 368-28-35 +32 (67) 368-28-35

Fax (fax): +32 (63) 891-46-88 +32 (63) 891-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plato GDR Nominee Services & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plato GDR Nominee Services & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plato GDR Nominee Services & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plato GDR Nominee Services & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plato GDR Nominee Services & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plato GDR Nominee Services & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plato GDR Nominee Services & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plato GDR Nominee Services & Co
Products information Plato GDR Nominee Services & Co

BTW identificatienummer (tax): BE01558929443
Ondernemingsnummer: 7355041503
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Plato GDR Nominee Services & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plato GDR Nominee Services & Co
(Get full report from official database of BE for Plato GDR Nominee Services & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plato GDR Nominee Services & Co
Addition kinds of activities for Plato GDR Nominee Services & Co

295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
28210108. Ureaharsen | Urea resins
28650300. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
32759901. Landbouwgips | Agricultural gypsum
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables
78220000. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
79220402. Radio producenten | Radio producers

Werken bij Plato GDR Nominee Services & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plato GDR Nominee Services & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plato GDR Nominee Services & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plato GDR Nominee Services & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

Zoek naar antwoorden van Plato GDR Nominee Services & Co in sociale netwerken
Look for responds of Plato GDR Nominee Services & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plato GDR Nominee Services & Co. Laat een reactie achter voor Plato GDR Nominee Services & Co. Plato GDR Nominee Services & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plato GDR Nominee Services & Co. Leave a respond for Plato GDR Nominee Services & Co. Plato GDR Nominee Services & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plato GDR Nominee Services & Co op de google maps. Adres en contacten Plato GDR Nominee Services & Co
Location of Plato GDR Nominee Services & Co on the google maps. Address and contacts of Plato GDR Nominee Services & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Plato GDR Nominee Services & Co Plato GDR Nominee Services & Co: Decatechnic | COIFFURE IDA | FLOREDANA | MOT & VAN DEN BOOGAARD - GALERIE | Groupe Recherches et d'Interventions en Ressources Humaines sprl

Other related companies as Plato GDR Nominee Services & Co: Decatechnic | COIFFURE IDA | FLOREDANA | MOT & VAN DEN BOOGAARD - GALERIE | Groupe Recherches et d'Interventions en Ressources Humaines sprl

Plato GDR Nominee Services & Co is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Plato GDR Nominee Services & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558929443. Het bedrijf Plato GDR Nominee Services & Co bevindt zich op het adres: Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in Plato GDR Nominee Services & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Plato GDR Nominee Services & Co is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plato GDR Nominee Services & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plato GDR Nominee Services & Co, openstaande posities, locatie van Plato GDR Nominee Services & Co op de kaart.

Plato GDR Nominee Services & Co is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Plato GDR Nominee Services & Co, company assigned to the tax number BE01558929443. The company Plato GDR Nominee Services & Co is located at the address: Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is banks. Products created in Plato GDR Nominee Services & Co were not found.
The main activity of Plato GDR Nominee Services & Co is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Plato GDR Nominee Services & Co is not available. You also can look at reviews of Plato GDR Nominee Services & Co, open positions, location of Plato GDR Nominee Services & Co on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plato GDR Nominee Services & Co, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plato GDR Nominee Services & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plato GDR Nominee Services & Co, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plato GDR Nominee Services & Co, employees, financial statistics.