BRITTI EN ZONEN

Contactgegevens BRITTI EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRITTI EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRITTI EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CARRETTESTRAAT 12B14; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36453017 (+32-36453017) 36453017 (+32-36453017)

Fax (fax): +32 (16) 534-26-31 +32 (16) 534-26-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRITTI EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRITTI EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRITTI EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRITTI EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRITTI EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRITTI EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRITTI EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRITTI EN ZONEN
Products information BRITTI EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE08552001953
Ondernemingsnummer: 9897552490
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BRITTI EN ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRITTI EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for BRITTI EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRITTI EN ZONEN
Addition kinds of activities for BRITTI EN ZONEN

131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
26799907. Gedrukte vezelproducten uit houtpulp: uit aangekochte goederen | Pressed fiber products from wood pulp: from purchased goods
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
55710000. Motorrijders | Motorcycle dealers
79339901. Kaarsspeldentrum | Candle pin center
83610106. Weeshuis | Orphanage

Werken bij BRITTI EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRITTI EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRITTI EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRITTI EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van BRITTI EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of BRITTI EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRITTI EN ZONEN. Laat een reactie achter voor BRITTI EN ZONEN. BRITTI EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRITTI EN ZONEN. Leave a respond for BRITTI EN ZONEN. BRITTI EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRITTI EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten BRITTI EN ZONEN
Location of BRITTI EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of BRITTI EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRITTI EN ZONEN BRITTI EN ZONEN: LUX-SHOP | Aco Production | B.C. FOREST DOMAINE | VIVIANE HOFLACK | GALINA

Other related companies as BRITTI EN ZONEN: LUX-SHOP | Aco Production | B.C. FOREST DOMAINE | VIVIANE HOFLACK | GALINA

BRITTI EN ZONEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRITTI EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08552001953. Het bedrijf BRITTI EN ZONEN bevindt zich op het adres: CARRETTESTRAAT 12B14; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Voertuigen. Producten gemaakt in BRITTI EN ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRITTI EN ZONEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRITTI EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRITTI EN ZONEN, openstaande posities, locatie van BRITTI EN ZONEN op de kaart.

BRITTI EN ZONEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRITTI EN ZONEN, company assigned to the tax number BE08552001953. The company BRITTI EN ZONEN is located at the address: CARRETTESTRAAT 12B14; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh; Voertuigen. Products created in BRITTI EN ZONEN were not found.
The main activity of BRITTI EN ZONEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRITTI EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of BRITTI EN ZONEN, open positions, location of BRITTI EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRITTI EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRITTI EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRITTI EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRITTI EN ZONEN, employees, financial statistics.